Mi olyan nagy szám a One Direction-ön? Minden lány osztálytársam imádja őket.
http://www.youtube.com/watch?v=QJO3ROT-A4E&ob=av2e A zenéjük szerintem nem nagy eresztés. Egy dolog, hogy helyesek, de egy zenészt a zenéje miatt szeretek, a külső tulajdonságok már más tészta. Ódákat zengenek róluk, mintha ismernék őket. Én is rajongó vagyok, átérzem, de szerintem ők már a durvább kategóriába tartoznak. Mi olyan fantasztikus rajtuk?
14L
itt nincs szerkesztve a hangjuk és tetszik is:
Azért, mert cuki a képük és nyálas számokat énekelnek. Ha nem néznének ki jól , hidd el, fele ilyen híresek se lennének. És itt nem is ez a döntőérv, hogy mennyire tehetségesek.
Egyébként szerintem nem olyan rosszak, bár én is a rockosabb számokat szeretem. De Louis olyan aranyos <3 én sem a zenéje miatt szeretem, hanem a személyisége miatt.
fúú.. náunk is mindenki imádja alányok közül visítoznak hogy jaj milyen édik stb. és még a művészkedős zongorázós normális barátnőm is csatlakozott.. kb. cska én meg néhány csaj maradt épelméjű..
a hangjuk szerintem szörnyebbmint justin bieberé d ténylge és úgy néznek ki mint valami 9 évesek.. nem tudom mi olyan nagy szám, meg hogy lettek ilyen híresek úgy hogy 15 évesek? na igen ennyi a média.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!