Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi olyan nagy szám a One...

Mi olyan nagy szám a One Direction-ön? Minden lány osztálytársam imádja őket.

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=QJO3ROT-A4E&ob=av2e A zenéjük szerintem nem nagy eresztés. Egy dolog, hogy helyesek, de egy zenészt a zenéje miatt szeretek, a külső tulajdonságok már más tészta. Ódákat zengenek róluk, mintha ismernék őket. Én is rajongó vagyok, átérzem, de szerintem ők már a durvább kategóriába tartoznak. Mi olyan fantasztikus rajtuk?

14L

2012. jan. 19. 19:24
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
51%

itt nincs szerkesztve a hangjuk és tetszik is:

http://www.youtube.com/watch?v=V5UQD61Tg3E&feature=relmfu

2012. jan. 20. 17:30
 12/69 A kérdező kommentje:
Én is punkos-hipszteres lányka vagyok, tehát más ízlésem van, de nekem ez valahogy olyan mű meg az összes ilyen fiúbanda egyszerűen taszító.
2012. jan. 20. 20:22
 13/69 anonim ***** válasza:
67%
ezmiez?? bocsi, de még sosem hallottam róluk... nem értem, mit szeretnek rajtuk, szerintem se egy nagy szám...
2012. jan. 28. 17:37
 14/69 anonim ***** válasza:
70%
egyik barátomnál is ez a helyzet! Teljesen fanatikus! a mobilján szinte csak róluk van kép, állandóan az ő zenéjüket hallgatja, facebookon minden One Direction Hungary-s képet kommentál, lájkol...És a legjobb! Azt állítja, hogy chatelt ezzel a Liam gyerekkel, vagy kivel (az egyik tag)...Igen? És mégis hogy?! Amikor egy rohadt szót sem tud angolul? ;)
2012. jan. 28. 20:03
 15/69 anonim ***** válasza:
26%
amúgy sztem a zenéjük tök nyálas. Ááá. Én se értem...Ráadásul a rádióban se hallottammég a zenéiket..:DD
2012. jan. 28. 20:04
 16/69 anonim ***** válasza:
64%
Majd abbahagyják. Jön egy másik fiúcsapat és majd azért lesznek oda. A zenéjük szerintem simán középszerű. Nem az az elviselhetetlen, de semmi egyedi nincs benne. A srácok meg még kisfiúk.
2012. jan. 28. 20:13
 17/69 anonim ***** válasza:
44%
Volt már a rádióban a zenéjük..:3 Rádió1.;)
2012. jan. 28. 23:53
 18/69 anonim ***** válasza:
80%

Azért, mert cuki a képük és nyálas számokat énekelnek. Ha nem néznének ki jól , hidd el, fele ilyen híresek se lennének. És itt nem is ez a döntőérv, hogy mennyire tehetségesek.

Egyébként szerintem nem olyan rosszak, bár én is a rockosabb számokat szeretem. De Louis olyan aranyos <3 én sem a zenéje miatt szeretem, hanem a személyisége miatt.

2012. jan. 29. 00:24
 19/69 anonim ***** válasza:
34%

fúú.. náunk is mindenki imádja alányok közül visítoznak hogy jaj milyen édik stb. és még a művészkedős zongorázós normális barátnőm is csatlakozott.. kb. cska én meg néhány csaj maradt épelméjű..

a hangjuk szerintem szörnyebbmint justin bieberé d ténylge és úgy néznek ki mint valami 9 évesek.. nem tudom mi olyan nagy szám, meg hogy lettek ilyen híresek úgy hogy 15 évesek? na igen ennyi a média.

2012. jan. 29. 17:04
 20/69 A kérdező kommentje:
És akkor az a fura, akinek ez nem cukimuki:D
2012. jan. 29. 17:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!