Miért kísért a 69-es szám? 13 éves vagyok, lány de nem hiszem azt hogy ez sokat változtatna a dolgon.
Figyelt kérdés
Egyszerűen mindenhol ez a szám van. Álmomban 69 db. kék csirkét kellett 3szor megszámolnom (elég hülyéket álmodok). A nyelvtan és a matek lecke is a 69.-oldalon volt. A nagyim ma lett 69 éves. Egy netes oldalon a 69- oldalról rendeltem meg a cipőt ami nagyon tetszett. A macskám szülinapi ajándéka 690 Ft volt, az árát az eladótol kérdeztem mert nem volt leírva. Még sorolhatnék ilyeneket és ha kell írok még példákat. Ez az egész pont egy hete kezdőtött. Miért?2012. márc. 25. 12:58
11/12 anonim válasza:
xDDDD szerintrm azt jelenti h szerencséd lesz szexben vagy nemtudom
12/12 anonim válasza:
Szia! Velem is ugyan ez történik csak már egy hónapja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!