A péntek 23 is olyan mint a péntek 13? Van a 23-nak jelentősége?
Figyelt kérdés
2018. márc. 23. 19:07
1/7 anonim válasza:
semmi, de a péntek 26 kétszer olyan szerencsétlenebb
2/7 anonim válasza:
Nem olyan. Olyan, mint amikor az április 18 szerdára esik. Meg olyan, mint amikor a szeptember 25 szombatra. Kicsit hasonlít arra is, mint a január 19. (bármelyik napra essen is). Figyeld majd meg, és meglátod, hogy mennyire összefüggnek ezek a dolgok.
3/7 Clay Morrow válasza:
És tudod melyik a legrosszabb? Amikor péntek 13.-ára esik az újév... Az az egész évedet tönkreteheti..
4/7 anonim válasza:
Ez így van. Csak nem akartam mindjárt ezzel kezdeni szegénynek. :)
5/7 anonim válasza:
Nemiszigaz! :c
Akkor megy tönkre az éved ha április 69.-ére esik az újév.
6/7 anonim válasza:
Akkor is. De legyünk már kicsit optimistábbak, és a jó napokra hívjuk fel inkább a figyelmet, nem? Itt van pl. a mai 23-adika, ami véletlenül éppen három nappal kevesebb, mint 13 nappal van 13-adika után, ami keddre esett ezért kiemelten szerencsés. Azért ez ritkaság manapság. Én pl. találtam ma 10 forintot. És csak 1580,-Ft-tal akartak átvágni a kínai boltban.
7/7 anonim válasza:
Nincs. Mondjuk, én eddig azt sem tapasztaltam, hogy a péntek 13, vagy az előttem átfutó fekete macska, jelentőséggel bírna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!