Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kamaszkori szemétkedéseknek...

Kamaszkori szemétkedéseknek van bármi jelentősege szerintetek?

Figyelt kérdés

Vissza gondolok, hogy középiskolás koromban milyen idiótán viselkedtem néha. Szemétkedtem, kötekedtem másokkal. Néhány komolyabb balhéban is benne voltam. Most ha visszagondolok sokszor ég a pofám és bánt a lelkiismeret. Mind azon gondolkozok, hogy ha tudnám, akkor vissza csinálnám.

Nektek mi a véleményetek erről? Esetleg mások is vannak így? Vagy lazán elfelejti mindenki és senkit se érdekel?

2018. jan. 8. 18:43
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Nemsokára 25 leszek, tehát elég régen volt már
2018. jan. 8. 18:45
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Bennem az maradt meg amikor általánosban folyton cikiztek meg kiközösítettek mert béna cuccaim voltak. Középsuliban már elfogadtak, jó csapat voltunk, de az általános az nyomot hagyott. Egyiküket sem láttam azóta (20 éve), de szívesen a fejükbe húznám az egyik konténert még most is.

35n

2018. jan. 8. 18:51
 3/17 anonim ***** válasza:

Bennem is megmaradt hogy általánosban mindig bántottak a fogaim miatt, meg vékony voltam, és mindig fujjogtak a fiúk ha meglátták a fenekem. Ki voltam közösítve ezek miatt, ami miatt visszahúzódó voltam. Sajnos megmarad ez az emberben.

Visszacsinálni nem tudod. Az jó a megbántad. A gyerekek ilyenek sajnos.

23N

2018. jan. 8. 19:13
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint van remény, hogy akik nekem pokollá tették a gimi 6 évét (6 évfolyamos osztály) azok is valamikor ráeszméltek, hogy mekkora bunkók voltak. Kár hogy ez rajtam már nem segít, a fiatalkoromat (ezzel a személyiségemet)már tönkrevágták. Ha véletlenül valamelyik bocsánatot kérne, akkor talán utána már nem akarnám átharapni a torkát, de kétlem hogy puszipajtások lennénk. Mondjuk szívesen megkérdezném miért csinálta.

Szóval visszacsinálni nem igen lehet, de ha volt valaki akivel különösen szemét voltál, akkor lehet kicsit enyhülne a dolog (a lelkiismeret furdalás is, meg a kár is) ha megkeresnéd és bocsánatot kérnél.

2018. jan. 8. 19:16
 5/17 anonim ***** válasza:
57%

Mármint miről mi a véleményem? Bűntudat? Szekálás?

Én is így vagyok.

Biztos van olyan aki később se bánja és elfelejti miket csinált.

2018. jan. 8. 20:30
 6/17 anonim ***** válasza:
A gyerekek ilyenek csak az a baj mást egy életre tönkre tesznek ezért elavult az iskola otthon kellene tanulni csak vizsgára kellene be járni.Akinek meg nem sikkerül azzok mehetnek a iskolába a tanáral.Vol egy lány osztálytársam apját le löték taxis volt a többiek álandóan piszkálták a végén plasztikai mütétekre is ment 14 évesen csak mert sok volt a bunko.A tanárt meg nem érdekli a diák csak a fizetése ez a valóság emberek.
2018. jan. 8. 20:46
 7/17 anonim ***** válasza:

#6 szörnyű következményei lennének ha mindenki otthon tanulna és sosem lenne közösségben

Inkább azokat a gyerekeket kell ha nem is eltávolítani de mindenképpen fokozottan figyelni rájuk akik szekálják a társaikat

2018. jan. 8. 21:12
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem lenének mert a világ ilyen irányba megy mert pl:egy rossz tanár miatt egy életre meg utálja amit tanit.Egy program nem lenne ilyen rossz hatásal a fejlödésre.Egyetlen hátránya hogy, nehezen ileszkedne be a közöségbe de sokkal kreativab lenne.
2018. jan. 8. 23:33
 9/17 anonim ***** válasza:

#7: Az a gond, sokszor nem a rossz magaviseletű gyerekek csúfolódnak. Engem pl általános iskolában kislányok gúnyoltak. Mint írtam korábban, mert nem voltak tökéletesen egyenesek a fogaim. Emlékszem reggel mikor várakozni kellett, mindig egyedül álltam, sokszor sírtam is. Addig én voltam a célpont míg nem jött 2 új kislány az osztályba, és mivel újak voltak, őket közösítették ki. Ezekről a lányokról senki meg nem mondta volna hogy ilyen rosszindulatúak, hiába figyelt volna rájuk a tanár. Nagyon sok mondat bennem maradt a mai napig amit a fejemhez vágtak. Itthon sosem mertem elmondani mert szégyelltem. Hála nekik felnőtt korra is önbizalomhiányos vagyok, és visszahúzódó. Hiába lettek helyrehozva a fogaim stb. Azóta sem láttam őket, nem tartom velük a kapcsolatot és nem is akarok találkozni velük.

Aki rosszindulatú és csúfolódni akar, arra hiába szólnak rá a tanítók, meg fogják találni a módját hogy bántsák (szavakkal) azt akit szeretnének.

23N

2018. jan. 9. 11:24
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem is tönkretették az életemet a hozzád hasonlók gimiben. Sérült a személyiségem igencsak, és évekbe telt, mire gyomorgörcs nélkül tudtam beszélni mások előtt. Hatalmas munka volt visszaterelni magam a normális mederbe és normális életet élni. Bele se gondoltok, hogy mekkora károkat képes ez tenni a másik ember lelkébe. Lehet, hogy valakinek segít, ha utólag bocsánatot kérnek tőle, én szembeköpném. 25/N
2018. jan. 9. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!