Kamaszkori szemétkedéseknek van bármi jelentősege szerintetek?
Vissza gondolok, hogy középiskolás koromban milyen idiótán viselkedtem néha. Szemétkedtem, kötekedtem másokkal. Néhány komolyabb balhéban is benne voltam. Most ha visszagondolok sokszor ég a pofám és bánt a lelkiismeret. Mind azon gondolkozok, hogy ha tudnám, akkor vissza csinálnám.
Nektek mi a véleményetek erről? Esetleg mások is vannak így? Vagy lazán elfelejti mindenki és senkit se érdekel?
Hogy sunyít a kérdező :D
#9 és a többiek. Ti se fogadnátok el a bocsánatkérést?
#9 vagyok. Nem várnék bocsánatkérést, mert nem oldana már meg semmit. Amik megmaradtak az emberben, azt nem lehet helyrehozni egy bocsánattal. Kb 4-5éve volt egy általános iskolás osztálytalálkozó szervezne. A "jóindulaúak" szervezték természetesen. Kikötés volt hogy piàt kell vinni és egy erdőben lesz a találkozó. Oda sem mentem el. Nincs miről beszélgetnem velük.
Azóta szerencsére vannak normális barátaim a fősuliról, van egy szuper párom. Már csak az önbizalomhiányon kéne dolgoznom amit a sok rendes gyerek okozott ;)
az van hogy már semmi pénzért nem csinálnék ilyesmit, de ez a "szemétvagyok" bélyeg akkor se száll le rólam(a válaszok alapján).
Hdogy ez ennyire igy van, nem gondoltam volna eddig....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!