Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha van karma, és vonzás...

Ha van karma, és vonzás törvénye stb. akkor miért a leghitványabb emberek a legsikeresebbek?

Figyelt kérdés
Csalnak, lopnak, hazudnak és sikeresek. Jószívű emberek meg nyomorognak...
2017. szept. 26. 20:00
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ők pozitívan gondolkodnak talán azért?
2017. szept. 26. 20:01
 2/19 anonim ***** válasza:
63%
Nincsen ilyen, hogy vonzás törvènye meg karma.
2017. szept. 26. 20:17
 3/19 Mansour ***** válasza:
88%
Hát ez elég egyértelmű! Az önző, anyagias emberek bevonzzák magunknak a sikert és az anyagi javakat. Akiknek meg ezek a dolgok nem fontosak, azok meg nem. Jó, persze, ez nem ennyire egyszerű, mert pl. önző, anyagias, rosszindulatú ember is nyomoroghat, mert esetleg olyan gátlások vannak benne, amik nem engedik, hogy sikeres legyen. Vagy jó emberek is lehetnek sikeresek, mert mondjuk nem igazán kötődnek az anyagi dolgokhoz, és ezért könnyedén, nagyvonalúan mozognak az anyagi világban és így akaratlanul is könnyebben ráhibázhatnak dolgokra (hát ha még tehetségesek is valamiben!)
2017. szept. 26. 20:20
 4/19 anonim ***** válasza:
69%
Többek közt azért sikeresek, mert nem hisznek ilyen babonákban.
2017. szept. 26. 20:27
 5/19 anonim ***** válasza:
64%

Mindenki abban hisz, amiben akar.

Én hiszek a vonzás törvényében és be is vonzottam jó pár dolgot, különösen a páromat olyan tulajdonságokkal amilyet elképzeltem és szerettem volna.

Kérdésre a válasz:

Mindenki azt kapja, amire leginkább összpontosít és amire leginkább energiát fordít.

Egyébként savanyú a szőlő, hogy a sikeres embereket lehitványozod? Te sikeres vagy az életedben? Mit értél el eddig?

Nem a politikusokból kell kiindulni, akik szinte semmit se csinálnak és milliárdokat kaszálnak, hanem magadnak kell kitűzni célokat, és azokat kéne elérni!

Pl. J. K. Rowling se volt gazdag, írt, aztán mivel sikeresek lettek a könyvei..stb. már utána ismerjük a történetet.

2017. szept. 26. 23:12
 6/19 anonim ***** válasza:
53%
Nem tudom,de 90 szàzalékuk tényleg hitvàny.Elég ha csak a politikusokra,meg a kizsàkmànyoló,rabszolgatartó,hazug csaló munkàltatókra gondolunk,akiknek nagy része még alpàri tajparaszt is ràadàsul.
2017. szept. 27. 06:20
 7/19 anonim ***** válasza:
79%
Egyszer olvastam egy könyvet. Pont azt taglalta, hogy ez a fajta újjal mutogatós gondolkodás akadályozza meg, hogy valaki sikeres legyen. Ès igaz.
2017. szept. 27. 07:16
 8/19 szenes43 ***** válasza:
68%
A karma (kerék) mindig kiegyenlítésre törekszik,a hívő vallásos ember aki ezt elveti annál is működik. Akkor kérj a Mindenhatótól valamit ha üres a kezed mert mindent szétosztottál. A teli kézzel hogy ragadnád meg amit neked szántak? A karma szemszögéből most fut a kocsi az említett embereknek ha sikeresek de szubjektívek a jelzők hogy csalnak,lopnak,hazudnak. Akinek nem jut belőle az mondja ezt ami igaz is lehet,hogy a saját gyámoltalanságát takargassa. A karma alapszabálya kicsit objektíven szemlélve : ahogy lent úgy fent. Nem az irigység vagy a jószívűség az ami működteti azért forog csak a szemlélődő türelmetlen.
2017. szept. 27. 08:04
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak csalással lopással ès hazudással lehet meg gazdagondi. Ez a falyta gondolkodás akadályozza meg a sikert. Aki alapból ítèlkezik a pènz felett ès így a gazdagok felett, az soha nem válhat azzá. Számtalan út vezet a kènyelemhez. Nem kell a legrövidebbeken járni. (Pl. Politikusok)
2017. szept. 27. 09:34
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert ők tudják pontosan mit akarnak és nem kételkednek.
2017. szept. 27. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!