Visszakaphatnám az életemet?
Egy időben olyan jól alakult minden. Volt egy olyan családi vállalkozásunk, amiből nem gazdagon ugyan, de tisztességesen megéltünk, elég volt csak tenni a dolgunkat. Lett egy nagyszerű párkapcsolatom. Igazi, őszinte nagy szerelemmel. Egészséges és életvidám voltam. Szépen beindult az életem az önállósodás irányában is. A legkedvencebb hobbijaimat kiélhettem. Aztán minden évben tudtunk menni a Balatonra többször több napokra. Lettek gyönyörű kutyáink, stb. Nagyon szerettem/szerettünk élni. Nem voltunk extra gazdagok, de egy kiegyensúlyozott életet élhettünk, lelkileg és egészségileg is jól.
Ez a múlt.
A jelen: a kutyáink egyike megvakult, a másik lesántult egy rosszul gyógyuló törés miatt. A párkapcsolatunk kiszürkült, együtt vagyunk, de semmi szenvedély. Anyagilag a padlón vagyunk, a kedvenc hobbimat nem tudom élni, a párom is és én is csak vegetálunk. A vállalkozásnak annyi, el kellett mennem munkahelyre kis fizetésért (ez hogy van, ez azért jó, több a semminél), a lakhatásban is minőségromlás következett be és most magas vérnyomással kezelnek.
Nem tudom, hogy a karma, az univerzum és a vonzés mennyire antiszociális és kegyetlen-könyörtelen, de nagyon szeretném visszakapni az életemet. Mert ez ami most körbevesz pár éve, ez csak egy lassú sorvadással teli vegetálás.
Tenni is szeretnék, de egyre jobban úgy érzem, hogy kicsúszik minden kezemből.
Meg lehetne oldani, hogy ne csak a hülyék jöjjenek ide?
Nem a 4-esnek szántam.
Kaptam egy ilyen privátot:
"Ez a dolgok 2 oldala.
Minden amitől jól érzed magad az később ugyanannyi rossz érzést fog okozni. Mert minden elmúlik."
Lári fári!!! Már kinek és miért fájna, ha nem szenvednék, hanem önmagam lehetnék?????????
Lehet, hogy a múltban valakivel vagy valakikkel rosszul viselkedtél, vagy nagyon rosszat tettél valakinek. Először is mélyen szívből bánd meg, mert aki nem bánja meg az mind ilyen helyzetbe kerül, kivéve ha el nem kezd bűnözni, tehát ne hivatkozz másra hogy rossz volt és mégsem bűnhődött meg! És az, hogy megszürkült a párkapcsolat, az attól van, hogy a jó életviteletek miatt ellustultatok, megszoktátok hogy megvolt mindenetek. És ezt a szürkülést ugye úgy érted, hogy keveset szexeltek? Ez csak azért lehet, mert mindkettőtöknek romlott az egészségi állapota, vagy nem tudom, de néhány év alatt nem lehet megunni valakit, most őszintén, ha minden nap dughatod, akkor semmi gond sincs, ha meg nem engedi, akkor Ő A HIBÁS!!!!
A vállalkozás meg azért mehetett tönkre, mert vagy nem is ment olyan jól, vagy valaki tönkretette direkt!
Szifla, tenniakarás lenne éppenséggel, sosem voltam sültgalambváró.
Viszont a rébuszbarkóbákra nagyon haragszom. Nem visznek előbbre. Az a legnagyobb baj, hogy pl egy ilyen ennyire szétcseszett országban egyszerűen fogalmam sincs, hogy hogyan "építhetném fel" újra?
Meg a kéretlen, nemvárt problémák, amiken nem áll módomban változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!