Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezik rossz átok ami az...

Létezik rossz átok ami az életemet végig kíséri?

Figyelt kérdés
Gyerek korom óta csak rossz dolgok történnek velem!Iskolában mindig bántottak a szüleim nem foglalkoztak velem.Később a munkahelyemen mindig én jöttem ki rosszul a dolgokból akár hogy is törekedtem.A párkapcsolataim folyamatosan romba dőlnek.Barátok átvernek!Sokszor úgy érzem mintha egy külső erő nem engedné,hogy boldog legyek!Kérlek komoly válaszokat kérek!nagyon el vagyok keseredve!
2013. ápr. 17. 20:59
 1/9 anonim ***** válasza:

mester, megátkozott vki -mondja a tanítvány, most mi bajom lesz

semmi- mondja a mester

de mester, nagyon csúnyán beszélt rólam, és átkokat szórt felém, biztos h semmi?

igen hidd el semmi bajod nem lesz. mondja a bölcs

de mester, már érzem h fáj mindenem, és h az emberek rosszul néznek rám!

hát most már én is kételkedem h semmi bajod nem lesz!-mondja a bölcs

2013. ápr. 17. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:

Már nem a középkorban vagyunk. A hülye babonák ideje lejárt.

Átok nem létezik.

2013. ápr. 17. 21:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Kérünk 1 db jó dolgot elmesélni. Keress, olyat, amikor örültél. Nem kell "nagy" megrázó valami- csak egy kis öröm.
2013. ápr. 17. 22:21
 4/9 anonim ***** válasza:
A szüleid által közvetített rossz mintákat követed, ez egy igazi átok. Dolgozd fel a gyerekkorod, bocsáss meg a szüleidnek, és az életed megváltozik, lehetsz boldog :)
2013. ápr. 18. 08:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. ápr. 18. 10:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Létezik ilyen átok, de ahhoz ,hogy valaki ilyet bocsásson rád sok évnyi tapasztalat és erő kell hozzá...

Ismersz akárkit is aki foglalkozik átkokkal, vagy kinéznéd belőle, hogy megátkozna?

2013. ápr. 18. 16:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem neked lehet negatív kisugárzásod, azért kezelnek az emberek úgy ahogy mondtad. Menj pszichológushoz! Változtass az attitűdödön!
2013. ápr. 19. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Figyelj nem tudom átok miatt lehet e ....DE

viszont akár átok,akár nem tudok segíteni, hogy jobb irányba terelődjön az életed írj privátot ha gondolod :)

2013. ápr. 20. 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:

NEM

Ez nem átok. Gyerekkori traumát kell feloldani.

Amíg nem oldod fel ugyanazok a problémák fognak ismétlődni!

2013. ápr. 21. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!