Szerintetek lehetséges ez? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, sőt inkább most már barátnak mondanám, akivel pár éve ismerjük egymást. Elég közvetett módon ismerkedtünk meg, és nagyjából 2 hónappal ezelőttig, csak akkor beszéltünk ha véletlenül találkoztunk. Azonban 2 hónapja volt egy problémája, és segíteni akartam neki, aminek a következtében elkezdtünk beszélgetni mélyebb dolgokról, és ma már ott tartunk, hogy nincs olyan nap, hogy ne beszéljünk személyesen, vagy üzenet formájában, vagy mindkettő. Ahogy jobban megismertem valahogy olyan mintha ezer éve ismerném, és olyan összhang van közöttünk, ami néha félelmetesnek hat, például ha rá gondolok akkor nem kell 10 mp és ír, vagy megjelenik, amikor nem is számítok rá, de valahol belül mégis tudom, hogy ott lesz. Le kell szögeznem, hogy én nő vagyok, ő férfi, én évek óta élek párkapcsolatban, neki jelenleg nincs senkije. Pontosan tudom, hogy nem estem bele, nem vagyok szerelmes,hanem olyan mintha egy másik síkon tartoznánk össze. Mintha testvérek lettünk volna valaha, vagy legalábbis olyasfélék. Tehát a kérdésem: lehetséges, hogy valaha, valahol valamilyen formában összetartoztunk és ezért vannak ezek az érdekes érzéseim? Lehet ő úgy a másik felem, hogy közben nem a párom, és nem is akarom, hogy az legyen? Közös lehetett/lehet az eddig megélt életutunk?2016. márc. 3. 22:39
1/3 Fish1 válasza:
Lehet. Nem minden hozzánk közel álló (rokon lélek) lesz a párunk. A rokon lelkek lehetnek ugyanúgy családtagok, barátok, ismerősök, vagy bármilyen minőségben megjelenhetnek.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem, egészen biztos vagyok benne, hogy nem vagyok szerelmes belé. Egyre inkább úgy érzem, mintha valaha testvérek lettünk volna, és most ebben az életben újra összetalálkoztunk.
Valahogy mindig is arra vágytam, hogy legyen egy bátyám, egy igazi jó testvér, és azt hiszem vele most kaptam az élettől egyet. :)
2016. márc. 7. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!