Lehetséges, hogy a túlvilágról kapok üzenetet?
Mi a telefonszám?
Hidd el, hogy nem szellem, de a türkkjét nem szeretném leírni.
Tökéletesen igazad van, én is egyből erre gondolnék... Biztosan a túlvilágról kapsz üzenetet...
Józsi // Pszichiátria I.
Nem lehetséges, mert nincs olyan, hogy túlvilág. A kérdés alatti írásodat el sem olvasom, mert biztos hülyeség, én ugyanis TUDOMÁNYBAN HÍVŐ SZKEPTIKUS vagyok, és tudom, hogy csak hülyeséget írhatsz, így leszerom.
-----------------------------
És akkor most komolyan, görbe tükör nélkül (a fentiekért elnézést kérek, nem neked szólnak):
Feljegyeztek már ilyet, szakirodalom van róla. Bár önmagában a sípolás még nem jelent semmit, léteznek "visszahívhatatlan" számok, amelyekről csak kimenő hívások történnek. Bár mint említettem, a "túlvilági hívásokat" nem zárom ki (félreértés elkerülése végett: az a valószínű, hogy egy entitás energiával elektronikus eszközt manipulál, nem pedig egy mennyei telefonközpontban ül), esetedben ennyi adat alapján az a sokkal valószínűbb, hogy valami ügynökség keresett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!