Ha van valaki akinek pozitív tapasztalata volt az agykontroll tanfolyamról és van türelme/ideje válaszolgatni nekem, az küldene nekem egy üzenetet?
Igen, az Én életemet meghatározó módon más sodratba terelte. Érdemes végigjárni, ez a kezdő lépések egyike.
Kérdezz nyugodtan, szívesen válaszolok
Én nagyon szerettem csinálni, nem mondom, hogy gyökeresen megváltozott az életem, de segített tisztába kerülni magammal meg egy sokkal pozitivistább látásmóddal gazdagodtam, ami azt hiszem sosem árt :)
Még mindig kicsit szkeptikusan kezelem, sosem tudom, hogy az adott dolgok éppen a jószerencse miatt, vagy a programozás miatt történnek, vagy mert egyszerűen így jött ki a lépés :D
Azt tudom, hogy mióta elvégeztem a tanfolyamot, és gyakorlom, azóta sokkal kevésbé érintett meg súlyosan bármilyen csalódás, persze megszenvedtem néha, de klasszisokkal előbb talpra álltam, mint előtte.
Ha gondolod, kérdezz nyugodtan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!