Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lehetséges, hogy valakinek...

Lehetséges, hogy valakinek nagyon nagy akaraterővel pozitív energiát küldjek?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba. Minden este imádkozok érte, hogy legyen boldog egészséges stb stb. Nekem csak ez az egy fontos hogy Őneki jó legyen az élete. Létezik erre valamilyen módszer hogy ilyenfajta energiát küldjek neki ami ezekhez a dolgokhoz kell? Vagy csak higyjek benne? Nagyon fontos lenne ez nekem, előre is köszönöm a segítséget..

2013. okt. 24. 15:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A hit sok mindenre képes, szerintem csináld tovább, amúgy kedves gesztus :-)
2013. okt. 24. 15:12
 2/9 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Annácska, én sokszor nem értek egyet veled, de most kivételesen igen, teljesen.

Patrik, kívánom Neked, hogy sok energiát, erőt tudj adni annak a lánynak, akit szeretsz. Megindító, és igen szép az a hit, ami benned van. Legyenek mindig ilyen tiszták az érzéseid!

Pedro

2013. okt. 24. 15:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Telefonálj be az ezotv-be, ott majd küldenek neki mágikus energiát!
2013. okt. 24. 15:41
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Úristen
2013. okt. 24. 15:46
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Már azzal küldöd a pozitív energiát felé, hogy szeretettel gondolsz ráés csak jókat kívánsz neki, nem kell ide semmiféle nagy akaraterő.
2013. okt. 24. 15:50
 6/9 anonim válasza:
Réz-kábellel sikerülni fog.
2013. okt. 24. 18:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Akik normálisat írtak azoknak köszönöm szépen a biztatást! Nagyon sokat jelentz nekem, hogy mások is egyet értenek velem:)
2013. okt. 24. 19:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha becsukod a szemed, és elképzeled, ahogy boldogan mosolyog, minden a lehető legnagyobb rendben van vele, jól és kiegyensúlyozottnak érzi magát, az is sokat jelent. Illetve ha gondolatban erősen arra koncentrálsz, hogy energiát akarsz neki küldeni (akár el is képzelhetsz egy folyamatos, ahogyan áramlik felé), azt is érezni fogja. Csak hinned kell benne, és neked is át kell érezned. :)
2013. okt. 24. 23:14
 9/9 anonim ***** válasza:
49%
Miért pont energiát? Az energia a munkavégző képesség apa, az ilyesmi errefelé jó 60 éve cseng kellemetlenül! Szerintem inkább egy jókora csokit küldj. Vagy ha már elméleti kell, akkor sugározzon rá a Föld minden szeretete, hátha nem is olyan elméleti az. Jó, hát nem egy pénzenergia...
2013. okt. 24. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!