Miért pozitív a legtöbb ember ebbe a lehetetlen világban?
nem értem a kérdésed...
én akármerre nézek csak nyomorúság, szánalom, félelem , harag, gyűlölet van.
te vmi álomvilágban élhetsz.
No... Oszt változtatni tudsz-e rajta???
Kapálni gondolom tudsz... Akkor inkább azt csináld!!!
A világ a szíved tükréből sugárzik ki, te teremted. Mások ugyanezt teszik, és a közmegegyezésből alakul ki, a közakaraton keresztül jön létre az amit valóságnak hívunk.
Ha poros, taknyos, összeköpködött a tükör, akkor a világodban is harag, fájdalom, kétségbeesés van. Amint nem a megpróbáltatásokra fordítod a figyelmed hanem a szép és szerethető dolgokra bizonyosan pozitív irányba változik az életed, és mindenki más élete is aki a környezetedben él. Kitisztul a kép, kontrasztosabbá és fényesebbé válik minden, pont amilyen gyerekkorban volt amikor még nem bántott a jövőtől való félelem.
Vallásosék erre az állapotra mondják hogy rábízzák magukat az istenükre, de igazándiból csak annyi kell hogy ne aggódj se a jövőn se a múlton, csak a jelenre koncentrálj és ott hozz olyan döntéseket amik jók, amiknek szíve van és amik miatt nem kell szégyenkezned vagy megbánnod.
minél lehetetlenebb a világ, annál jobban felerősödik az emberek jellemzője.
ha azt látod, hogy egyre pozitívabb a világ.. valójában te válsz egyre pozitívabbá, s ezáltal olyan emberekkel találkozol akik szeme tükrében még pozitívabbnak látod önmagad, s világod.
nem mellesleg globálisan egyre erősebb a pozitív emberek közössége, mivel a pólusváltás/korszakváltás holtpontján átbillentünk.
A kérdés felvetőjével együtt, én sem értem.
Annyiszor hallom, hogy: "minden a fejben dől el"
Ez nekem nem megy. Este lefekvéskor oly sok jót el tudok képzelni, - nem is irreális dolgokat-, de reggel minden szertefoszlik, és kiábrándult leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!