Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Miért pozitív a legtöbb ember...

Miért pozitív a legtöbb ember ebbe a lehetetlen világban?

Figyelt kérdés
2013. szept. 7. 11:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert igyekszem valahogy, valamennyire kizárni a negatív dolgokat az életemből. Így kicsit jobban viselem a rossz dolgokat. :)
2013. szept. 7. 12:48
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert a világ olyan, amilyennek te megéled. :)
2013. szept. 7. 13:14
 3/16 anonim ***** válasza:
57%

nem értem a kérdésed...

én akármerre nézek csak nyomorúság, szánalom, félelem , harag, gyűlölet van.

te vmi álomvilágban élhetsz.

2013. szept. 7. 13:25
 4/16 x) ***** válasza:
72%
Én se nagyon értem a kérdést, inkább egyre kevesebb pozitív ember van. Ráfogják a "világ mai helyzetére", hogy nem kapnak munkát, hogy nem beszélgetünk egymással, stb. Senkinek nem jut eszébe elgondolkozni azon, hogy mi a valódi oka a nyomorúságuknak. Egyszerűbb ráfogni, hogy a világ a szar. Bár ez már lassan igaz is lesz, pont azért, mert egyre több a negatív, boldogtalan ember.
2013. szept. 7. 13:35
 5/16 BlackSword ***** válasza:
0%

No... Oszt változtatni tudsz-e rajta???

Kapálni gondolom tudsz... Akkor inkább azt csináld!!!

2013. szept. 7. 19:37
 6/16 anonim válasza:
Mert álmodozni szabad!!
2013. szept. 7. 21:49
 7/16 balkalolka ***** válasza:
100%

A világ a szíved tükréből sugárzik ki, te teremted. Mások ugyanezt teszik, és a közmegegyezésből alakul ki, a közakaraton keresztül jön létre az amit valóságnak hívunk.

Ha poros, taknyos, összeköpködött a tükör, akkor a világodban is harag, fájdalom, kétségbeesés van. Amint nem a megpróbáltatásokra fordítod a figyelmed hanem a szép és szerethető dolgokra bizonyosan pozitív irányba változik az életed, és mindenki más élete is aki a környezetedben él. Kitisztul a kép, kontrasztosabbá és fényesebbé válik minden, pont amilyen gyerekkorban volt amikor még nem bántott a jövőtől való félelem.

Vallásosék erre az állapotra mondják hogy rábízzák magukat az istenükre, de igazándiból csak annyi kell hogy ne aggódj se a jövőn se a múlton, csak a jelenre koncentrálj és ott hozz olyan döntéseket amik jók, amiknek szíve van és amik miatt nem kell szégyenkezned vagy megbánnod.

2013. szept. 8. 11:58
 8/16 anonim válasza:
100%

minél lehetetlenebb a világ, annál jobban felerősödik az emberek jellemzője.

ha azt látod, hogy egyre pozitívabb a világ.. valójában te válsz egyre pozitívabbá, s ezáltal olyan emberekkel találkozol akik szeme tükrében még pozitívabbnak látod önmagad, s világod.

nem mellesleg globálisan egyre erősebb a pozitív emberek közössége, mivel a pólusváltás/korszakváltás holtpontján átbillentünk.

2013. szept. 8. 18:29
 9/16 kikicsoda válasza:

A kérdés felvetőjével együtt, én sem értem.

Annyiszor hallom, hogy: "minden a fejben dől el"

Ez nekem nem megy. Este lefekvéskor oly sok jót el tudok képzelni, - nem is irreális dolgokat-, de reggel minden szertefoszlik, és kiábrándult leszek.

2013. szept. 9. 15:35
 10/16 balkalolka ***** válasza:
100%
Azért egy jó kávé/tea és egy forró vajas rongyoskifli mindig segít. Amikor olyan helyen éltem egyedül - bőven a sarkkörön túl - ahol szó szerint a nap sem süt ki, beállítottam egy időzítőre az este betárazott kávéfőzőt és a szendvicssütőt, így minden reggelem jól indult, mert nem a kapkodásról szólt. Az ilyen apró részletek nagyon sokban tudják emelni a napon indulásának a minőségét, egyből pozitívabban alakulnak a gondolatok.
2013. szept. 10. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!