Miért pozitív a legtöbb ember ebbe a lehetetlen világban?
Figyelt kérdés
2013. szept. 7. 11:36
12/16 anonim válasza:
Már a kérdéssel is ellenkeznék, mert ex katadra kijelent valamit, ami nem igaz ! A mit ma "kihívásként" harsog a média,azt régen sorscsapásnak, szerencsétlenségnek , veszedelemnek stb. neveztük. Képzeljük el IV. Bélát, amikor a tatárjárás idején a Muhi csta előtt azt mondja: Micsoda kíhívás !
13/16 anonim válasza:
a vilag olyan amilyennek te eled ha rosznak eled meg akor az rosz de lehet nezni a jo dolgokat vagyis azokat kel nezni mindig meg ha valami rosz dolog tortent is mert mindenben van valami jo pl egy 1 est kaptal matekbol roszdolog mert 1 est kaptal de jo dolog mert mar atestel rajta es nem kel megegyszer megirni
14/16 anonim válasza:
Nem tudom, de nekem pont az jött le, hogy az emberek egyre negatívabban állnak a dolgokhoz...
15/16 szalay kati válasza:
Mert antennájuk van arra, hogy a pozitív dolgokat is észre vegyék. Egyébként minden nézőpont kérdése: Te, aki kérdeztél, számítógép előtt ülsz. Sokan szeretnének a helyedben lenni. Szerintük Neked jó. Ne az után fájjon a szíved, ami még nincs, hanem próbálj örülni annak ami megvan! És itt nem csak az anyagiakra gondolok.
16/16 anonim válasza:
Mert ha már csak 2 dolog közül választhatsz, a jó és a rossz közül, szerintem általában az emberek a jót választják... Ugyanannyit kell értük tenni, csak a jó nehezebbnek tűnik, egyébként, nagyon sokan nem pozitívak, és ez lesüllyeszti őket, és a halálba viszi (drog, stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!