Mi a véleményetek a következőkről: agykontroll; pozitív gondolkodás; teremtő erő; stb. Egyáltalán ismertek olyan személyt a környezetetekből, aki ezen "tudományok" használatával meggazdagodott, elérte a céljait?
Véletlenek voltak, vannak és lesznek...
Az előző hozzászólás kapcsán írom ezt.
Ettől vannak meglepőbb dolgok is. Sőt, azon meglepő véletlen egybeesések közül is van hihetetlenebb, amelyekhez nekem is közöm volt, mégsem hiszek az ilyesmikben.
Mi a cél?Egymás iránti szeretet és segítség ,de nem a gazdagság.
A pénz nem boldogít,csak a megélhetésre szolgál.Az életet nem teljesíti ki.
Barátnőmet tudom felhozni példaként...ő a pozitív gondolkodás híve...saját magán rengetegett segített..és nem úgy értem,hogy gazdag lett...csupán sok dolgon tanulta meg magát túltenni,és rájött az élet néhány alapelvére.
Sokat ér,ha az ember tud így gondolkodni,vagy így hozzáállni szituációkhoz.
Én viszont önmagamban bízok mindigis...nem szeretem másokra rábízni magam,ettől függetlenül néha kénytelen vagyok...szeretem irányítani a saját életemet,és úgy alakítani ,ahogy kedvem tartja...ebből következik,hogy nem hiszek istenben :D f/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!