Lenne néhány kérdésem! Illetve jó lenne ha olyan valaki is írna aki mondjuk hozzám hasonló korban (18) ment el egy ilyen tanfolyamra! Megérné ez nekem? Lehetséges? (folytatás lent) 18/F
Szerintem az a gond az agykontrollal, hogy valami olyasmin alapul, hogy belül szajkóznod kell magadnak dolgokat és akkor az úgy is lesz. És ez kicsit oda vezet, hogy teleszpemmeli a mentális életedet ilyen szeméttel.
Én sacc 17 lehettem amikor voltam. Annak örülök, hogy láttam mi ez, de a fentiek miatt inkább ártott mint használt.
Ezen a félénkségeden, stresszeléseden azzal tudsz segíteni, ha belemész ilyen kínos helyzetekbe, ha begyakorlod, megszokod, hogyan lehet létezni, cselekedni ilyenkor. Szóval vedd észre mikor vagy döntés helyzetben és válaszd a kínosabbat, cikisebbet :D
A döntésképességet is be lehet gyakorolni. Ha megkérdezi anyád, hogy mit főzzön, akkor is mondj valamit, ha tökmindegy :D
Szia!
Ha változtatni akarsz,akkor NE agykontrollra menj.Ha fizetni is hajlandó vagy érte,akkor ne agykontrollra menj!Van ilyen is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!