Pusztán a tudatom segítségével lehetséges meghalni és reinkarnálódni?
Van egy ilyen jóga fajta.Persze nem a hazai fitnesz központokban oktatott babamamajógára gondolok most.
Aki beavataást nyer a kundalini jóga által a yogi javaslatára foglalkoznak majd vele.
A jógáról van egy kis írásom valahol, majd előkeresem.
A lényege, a tudatkihelyezés a testből mesterségesen előidézve.De nem asztrálprojekcióként végrehajtva, hanem a tudat a valós időben a földön lesz, a test pedig tecchalott állapotba kerül.
Ezt a fajta jógát nem sok helyen oktatják, Indiában van pár yogi, aki foglalkozik a tanítványok képzésével.
A testet a yogi őrzi addig, míg a tanítvány tudata vissza nem tér bele.
gyakorlati haszna európai ember számára nincs.
Spirituális szempontból felbecsülhetetlen tudást ad, annak aki elsajátítja, nem hiába csak meghívásos rendszeren belül foglalkoznak ilyen tanítványokkal, Indiában.
Olvastam a leveled, de nem tudok többet segíteni.
Igazából még ez is sok volt, nem sok ember hall erről a fajta jógáról, de sajna pont ezért nem is oktatják széles körben, mert egyből sokan rossz dolgokra használnák fel.
A testböl kilepesnek, amiröl az elsö komment ir, semmi köze a meghalashoz es a reinkarnalodashoz. Attol, h kilepsz, meg nem halsz meg es föleg nem születsz azonnal ujra, az odebb van... :) A testböl kilepes amugy spontan is lehetseges, ha mar jobban (tudatosabban) megy a meditacio, bar nekem legalabbis sosem volt akaratlagos a testkilepesem, es val.szleg valahogy nem is teljes, de ez a verzioja teljesen veszelytelen. Allitolag van egy indian törzs, akik hite szerint minden ejjel kilepünk a testünkböl, amikor alszunk (örangyalunk örzi talan a testet, vagy egy kisebb visszamaradt reszünk), es valojaban ekkor elünk, mig nappal almodunk. :)
Pusztan a tudatoddal meghalni sztem el lehet indulni, ha nagyon erös a hited, vägyad meg ami ehhez kell, de sztem nagyon valoszinü, h visszaküldenek es esetleg csak hke elmenyed lesz.
Természetesen.
Erősen akarni kell, hogy a lábad felkerüljön az ablakpárkányra. Utána már csak a tudatod szelével kell meglökni magad, és instant vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!