Az lehetséges hogy ha meghalok utána kiderül hogy egy számítógépes játékban voltam és rajtam kívül mindenki más NPC volt?
"Te is NPC vagy. Nem hiszem, hogy újra kezdhetnéd, ugyanis halálod után "GAME OVER" van."
Nem értek egyet, NPC-re minden világban szükség van. Ezért újra kezdik ők is.
A kérdés hogy akkor mi a különbség a játékos karakter és az NPCk között? Mert ez alapján semmi és mindenkinek mindenki más NPC. Persze lehet hogy a PC-nek vannak extra feature-ei amik esetleg a világok között is átvihetőek, de azok az NPC számára értelmezhetetlen vagy elérhetetlen tulajdonságok, így a PC egy NPC szemében kivételes személy.
És még nem beszéltünk róla hogy mi van ha több PC van egy világban. Mivel nem tudnak egymásról, lehet hogy egy PC számára egy másik PC csak egy legyőzendő boss? Hogy bizonyítják egymás számára hogy ők PCk?
Lehet hogy az ezotéria fórum a PCk gyűjtőhelye, akiken én tudatlan NPC röhögni szoktam? Eh, nem valószínű mivel mindegyik csak képzelt feature-ökkel rendelkezik. NPCk akik PCnek hiszik magukat! XD
nos, erre kérdésre itt valószínűleg nem fogsz kielégítő választ kapni két ok miatt:
1. Mi mind NPC-k vagyunk és nem imerjük/nem árulhatjuk el mi van ha vége a játéknak
2. ez egy multiplayer tehát mi válaszolok is játékosok vagyunk, és mi se tudjuk hogy mi lesz ha meghalunk
mellesleg azt nem hinném hogy a nehézség változna, de biztos másik szerverre kerülsz
(mellesleg a kérdésről nekem az Angel Beats ugrott be :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!