Vannak pozitiv energiájú helyek mint pl. a Pilis. De lehetnek olyan helyek, helységek is, amik kimondottan másabb vagy rossz hatással vannak az emberre? Lehetséges ilyen energia? Hogyan lehet ilyesminek utána járni?
mindenki nevében, aki nem a szerinted egyedül normális 4 tagú családban nőtt fel: szégyelld magad. Mi az, hogy csak a 4 tagú család normális? És hogy ha valahol nem olyanok laknak, akkor a hely LEALACSONYODOTT. Apám egyedül nevelt fel, miután anyám meghalt, testvérem nem született. Most akkor mi nem vagyunk normális emberek és mindenki költözzön el a közelünkből?
Különben meg nem tudom mit csodálkozol, ha 30-35 év alatt sokan megözvegyülnek...
Amikor a ház épült még kommunizmus volt... ahol mindenkinek volt megélhetése , ciki volt elválni , és volt két gyerek... akkor ez volt az átlag, ilyenből volt végtelen , és ezeket részesítették olyan előnyben hogy házat kapjanak.
De értem én mire gondolsz, csak a leírásod nem függ össze a kérdéseddel.
Vannak vízerek, vannak babonák, vannak szobaberendezési trükkök, vannak atomerőművek, sugárzások és vannak trafók. Ezek mind hatnak az életedre.
A legpozitívabb hely ahol életemben jártam az ágyam a barátnőmmel.
A legnegatívabb meg az anyós háza bleeeee.
Szigorúan a kérdésedre:
Igen lehetnek, sőt vannak is rossz hatású helyek!
Ilyen pl. a pécsi uránbánya bármelyik tárója, vagy a bátaapáti atomtemető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!