Mit neveznek a fengsujosok "jó" és "rossz" energiának?
múltkor elkezdte valami idétlen ezt az újfajta írásmódot és most már más is átveszi!
nincs ilyen hogy jó vagy rossz energia!
Legalább LY-nal írd: fengsúlyos... Így legalább utal a feng-shui-hívők elmeállapotára is.
:-DD
"múltkor elkezdte valami idétlen ezt az újfajta írásmódot és most már más is átveszi! "
- az idétlen b.aromállatok angolos írásmóddal akarnak írni egy kínai szót. na ez az idétlen.
"nincs ilyen hogy jó vagy rossz energia!"
-azt én tudom, hogy nincs jó vagy rossz energia, de én azt kérdeztem, hogy mit neveznek a fengsujosok jó és rossz energiának. máskor figyelmesebben olvasd el a kérdést és ne legyél idétlen.
Nagyokos b@zmeg, szerinted a Wikipédiások is idétlenek? :
#1 :
Tudtad, hogy kínai, japán, orosz, arab neveket magyar szövegben magyaros írásmóddal írunk és nem angolosan?
Putyint is Putyinnak írjuk és nem Putin-nak, ahogy az angolok, amerikaiak. Ez csak egy példa. Ne legyetek már idétlenek!
A FŐ KÉRDÉS:
mi a JÓ ENERGIA?
mi a ROSSZ ENERGIA?
(mit neveznek annak? mondják meg, ha már kitalálták!)
gonzo gomez fiam!
attól még hogy anonymként írod ki a kérdést, nem kéne trollkodni, te is azon többséghez tartozol, aki a második gyerekkorát itt éli, későn érő fiatalként, vagy csak most pejhedzik a szakállad!
Jó energia: Jedi.
Rossz energia: Sith.
Ezós témától ne várj egzakt magyarázatot vagy definíciót.
Ha eltekintünk attól, hogy értelmetlen, akkor annyi az egész, hogy a jó energia az neked jó, a rossz energia az meg pfujj, neked rossz. Nem kell túl szofisztikált dolgokat a feng-shuihoz hasonló butaságok mögé gondolni. Csak semmitmondó varázsszavakatt lobogtatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!