Mióta itt lakunk, jobban romlik az egészségünk, mi lehet rossz helyen?
Van nekem és a férjemnek is egy alapbetegségünk. Ez romlott mindkettőnknél. Emellett jöttek még hozzá betegségek pluszban.
Nálam inkább az alap romlott sokat, a férjemnek jöttek újak.
Vedd elô a lakásod alaprajzát. Nézz meg neten egy feng-shui térképet: nagyon egyszerû - egy kör cikkekre osztva. Körzôvel-vonalzóval rajzold rá ezt alkoholos filccel egy nejlon-dossziéra, majd fektesd a lakás alaprajzára a mûvet úgy, hogy a bejárat legyen észak.
Látni fogod, melyik szobák esnek a "Család, egészség" cikkelybe.
A feng-shui szerint problémát okozhat, ha ott nagy a rumli, selejtezni kell vagy sötét van. Esetleg, ha üres, mert pl. L alakú az alaprajz. Bôvebb leírást, hogy hol milyen tevékenységet érdemes folytatni ill. milyen anyagok, színek befolyásolják az egyes területeket, és hogyan lehet segíteni az adottságokon, bôven találsz a google-ban.
Babona.
Ami lehetseges , az vagy valami leguti fertozes , penesz sporak miatt , de hogy feng-shui nem , abban biztos vagyok.
Szerintem valami ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!