Miért modanak ennyi rossz dolgot az ikrek csilagjegyűekről?
Olvasgattam a kérdéseket, és szinte mindegyikben az volt leírva, hogy "nincsenek érzelmeik" meg ilyenek. Meg hogy hosszú távú párkapcsolatra egyáltalán nem jók...
Ezt alapozzák is valamire (tapasztalat) vagy csak úgy gondolják?
Van benne valami!A legtöbb ismerősöm, aki ikrekben született, nagyon kedves, jó modorú, de egyben érdekember is.Kíváncsiak, pletykásak és mindig ahhoz dörgölőznek, akit épp valamiben "jobbnak" találnak (pl társadalmilag, anyagilag).Tehát nem az érzelmeik dominálnak a barátságban, hanem, hogy xy kinek a gyereke, mennyire jó tanuló...És ha aktuális barátjának épp csökken a hírneve, akkor gondolkodás nélkül lecseréli egy "menőbbre"..Jellemző rájuk a "bejöhetsz a haveri körömbe, ha épp a topon vagy" hozzáállás.
A dicsekvésük, egyedi kritizálási módjuk szintén ellenszenves a szememben.A hazudozásból meg időnként sportot űznek.
Persze vannak nyilván kivételek is, egyet olyat ismerek közülük, aki egy megbízható, csupa szív ember.De a többiben ez a negatív, idegesítő jellemvonás dominál, amit fentebb írtam és meglepő a párhuzam, a sok hasonlóság.
Ezek szerint én kivétel vagyok az itt leírtak alapján. Hurrá.
Egyébként belegondoltatok már, hogy a horoszkóphoz rendelt tulajdonságok általában azokra jellemzőek, akik hisznek is benne? Talán mert ők azonosítják magukat az adott horoszkópban leírtakkal és lassan felveszik az azokhoz rendelt tulajdonságokat / kiélesednek azok a tulajdonságaik, amiket a horoszkópjuk kidomborít.
Mindenesetre érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!