Ikrek jegyű srácok sokszor adják magukat elő rendkívül viccesnek és minden helyzetben vigyorgóknak, viszont ők maguk is mondják magukról és sok helyen is lehet olvasni azt, hogy két ember lakozik bennünk. Milyen az a másik, azaz a rossz oldaluk?
Sosem értettem, hogy ezt a bizonyos "kettősséget" hogy kell érteni. Én még sosem vettem észre, hogy egyik helyzetben ilyenek, egy másik helyzetben meg az előzőnek pont ellentettjük lenne az illető...
Viccesek, nyitottak, beszédesek, jóindulatúak, teljesen jó haverok. De hozzám társnak nem passzolnak, mert túl érzéketlenek, ridegek, nem bújósak, szeretnek vitázni, stb. De ettől még nem rosszak, csak annyi van, hogy nekik más az igényük egy kapcsolatban, mint nekem. Az meg hogy haverként bírom őket, de társként nem, az sem arra utal, hogy két személyiség volna bennük, mert amit felsoroltam, hogy szerintem jó tulajdonságuk, és amit rosszként soroltam fel, azoknak semmi közük egymáshoz már csak a szituációkat illetően sem.
Szóval egyszer valaki elmagyarázhatná, hogy hol jelenik meg bennük a másik ember! Pl ha valahol vicces és vigyorgó, akkor melyik az a helyzet, ahol meg unalmas és komor, mogorva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!