Mit jelent álmomban az ilyen gyík?
Figyelt kérdés
Ugrált és harapott. Ellöktem, de vissza ugrott az ágyamra belelöktem a kukába, rácsuktam a tetejét és leragasztottam. Annyira ugrált hogy csak úgy pattogott a kuka. Végül kiugrót, bele az ágyamba és a honomalá mászott és megharapott szerintem, mert ekkor felriadtam.
Ngyon megijesztett ez az álom...azóta is rosszul érzem magam
2014. máj. 15. 06:55
2/4 A kérdező kommentje:
kicsi volt, kb. egy arasznyi
2014. máj. 15. 08:29
3/4 anonim válasza:
Még mindig ott van az a gyík, a lábad között...
4/4 anonim válasza:
az álmok a napközben szerzett élményeid és érzelmeid kevréke ,amit az agyad akkor dolgoz fel. ez csak az evolúció "mellékhatása" semmi különös. az álmoknak nincs jelentésük (ezoterikusok ne kapják fel a vizet).Ne félj nem eszik meg téged 1 gyík sem;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!