Sok negatív energia van rajtam, ezért elég rosszúl élek. Ha elégetem a fél pár zoknim ez lekerűl rólam?
Volt átkom, rontásom és ezeket sikerült leszednem magamról! De kaptam ki negatív energiákat, ezeket most nagyon érzem magamon.. :o
Újra meg fogom csinálni a boszi flaskát is..
Természetesen le. Japán is így állt talpra a II. VH után: ott a 40-es évek vége felé szinte nem is volt talán gazdagnak mondható ember.
De aztán tartottak egy nagy, össznépi zokniégetéses bulit, mindenki elégette a fél pár zokniját, és mire hazaértek, egy csomó atomerőmű meg technológiai gyár meg kikötő frissen festett halászhajókkal várta őket.
Kínában azért ment olyan lassan ez a dolog Mao alatt, mert az emberek annyira szegények voltak, hogy sokuknak még egy fél pár zoknija sem volt, amit el tudna égetni. De mióta kitalálták az olcsó, fröccsöntött műszálas zoknikat, azóta kapott erőre a gazdaságuk.
A zokniégetés nem hatásos módszer.Azt úgy kell csinálni, hogy anyósod orrára teríted használt zoknidat, miközben alszik, keze ügyébe pedig egy sodrófát helyezni, hogy legyen mivel leszednie rólad az energiát, mikor felébred.
A boszi flaska ezért kell, hogy amikor már kiverte belőled a
negatív energiát és máglyát rak a zokniajidból, akkor legyen miből lelocsolnod a tűzet a szertartás végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!