Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sírkő darab az udvaron, vonza...

Sírkő darab az udvaron, vonza a negatív energiát? (Bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Volt egy régi temető a kertünktől nem messze, anno még mielőtt kiépült volna az utca sor. Amikor a lakás épült és ahogyan az udvaron csinálták a járdát akkor idekerült egy sírkő darab amit beépítettek a járdánkba. Ez máig is ott van még az udvarunkon, amire én figyeltem fel a legjobban. Több éve nem élünk jól, valahogy nincs meg az a családi béke aminek igazából lennie kellene. Talán a sírkő darab vonza a negatív energiát?

2013. jún. 29. 23:41
 1/8 anonim válasza:
16%
lehet. esetleg nem tudjátok ki sírkövéből származik a darab? ha rosszindulatu volt, ismertétek, és nem voltatok jóban, az is lehet, hogy a bolyongo szelleme tér vissza oda.
2013. jún. 29. 23:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Nincs rajta felirat, de a második világháború vagy a forradalom idelyéből származhat. Megvan repedve egy része, nem tudom milyen személyíség jellemezhette azt akié volt a sírkő. Viszont ha hirtelen halt meg stb. akkor nem jút át a lélek a tulvilágra. Az ilyen szellemeknek nincs idő érzékük, nem tudják hogy meghaltak! Talán bojong, nem tud nyugodni és ezért van a családban is sok konfliktus..
2013. jún. 30. 00:05
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Hogyan hihetsz ilyen babonákban? Semmi köze a konfliktusoknak a sírkőhöz! Beszéljétek meg az okokat a családdal, ne a sírkőre fogd a saját gondjaitokat!
2013. jún. 30. 07:37
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Igen, egy darab kő a felelős. Még véletlenül sem bennetek van a hiba.
2013. jún. 30. 09:05
 5/8 anonim ***** válasza:
A mi utcánk egy kelta temetőre épült, és tény, hogy a szüleim válófélben vannak. De ennek a dolognak semmi köze a temetőhöz, ahol gondolom sok sír van. :'D A szomszédok "érdekes mód" nagyon jól megvannak.
2013. jún. 30. 13:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem is sírkő okozza, akkor is elég morbidnak tartom az udvarban használni.Talán jobb lenne kiszedni azt a követ és elvinni a temetőbe.Akkor is, ha nem tudjátok, melyik sírhoz tartozik.
2013. jún. 30. 13:07
 7/8 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=TkHT7I2JLlE :))

Értem én viszont babona ide vagy oda, van benne valami

2013. jún. 30. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:
NEM. a problémáid miatt ne egy sírkövet hibáztass már ember.
2013. júl. 14. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!