Lehetséges, hogy valami negatív energia ért, ezért fordul mostanában minden rosszra?
előre is bocsánat, ha rossz helyen tettem fel a kérdést és, ha keverem a dolgokat, most kezdek foglalkozni ezekkel a dolgokkal.
Elve mindig ért valamilyen negatív dolog az életemben, viszont az elmúlt 2-3 hónapban azt vettem észre,hogy mindennapos az, hogy történik velem valami, valami rossz.
Általában kisebb dolgok: vizsga előtt fáj a fejem, pletykálnak rólam, a szerelmi életem , gonosz, irígy emberek, hátbatámadások, hazudozások, és sorolhatnám.
Hogyan tudnék ezen változtatni?
Hol olvashatok ezekről többet?
Mindenkivel előfordul.
Esetleg mivel most kezdtél foglalkozni ezekkel a dolgokkal, ami mindennapos vagy természetes volt a számodra, most negatív energiákat, átkokat, rossz bevonzást, stb. láthatsz bele, holott erről szó sincs.
Halihó,
az a gond hogy ha jó energia ér akkor is látszólag rossz irányba is elmozdulhat az életed.
A lényeg: mindenért te vagy a felelős.
Altalában a te gondolataid és érzelmeid rendű válaszokat jelennek meg a külső világodban.
Ebből az következik hogy ha nemesíted a gondolkozásod és az érzésvilágodat akkor először megindul egy tisztulási folyamat a régi dolgok feljönnek és neked minél magasabb rendű reakciókat kellene adni nehogy ezúttal elbukj....majd attól függően mennyi tisztulnivalód van egyszer csak béke és öröm lesz körülütted :) de addig munka és munka :)
t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!