Hogyan tudnám a negatív energiáimat pozitívra fordítani?
> Azt hiszem ezeket az eseményeket én vonzom be magamnak.
Rosszul hiszed.
> Hogyan tudnám a negatív energiáimat pozitívokkal helyettesíteni?
Tudod egyáltalán hogy mi az az energia? Vegyél egy fizika könyvet.
> Kövek, gyertyák, meditáció,...?
Esetleg próbáld meg megoldani a problémáidat.
Annyira élvezem, hogy az ezotéria témában a legtöbb válaszadó olyan, aki nem hisz az ilyesmiben... Biztos rettentően unatkoznak, hogy idejárnak leszólni másokat.
A meditáció segíthet, bár ebben nincs nagy tapasztalatom. De szerintem csak jót tehet, mert segíthet ellazulni és kicsit feloldani a negatív hatások által kiváltott stresszt.
Azt tudom még javasolni, hogy használj valamiféle megerősítést. Minden este állj a tükör elé, és néhányszor ismételd el magadnak. Ez nem annyira ezoterikus dolog, én úgy tudom, ez a tudatalattira hat, és ezért fejti ki a hatását.
Valami ilyesmit mondj, pl: Boldog és nyugodt vagyok, csak jó dolgok történnek velem.
Fontos, hogy ne legyen negatív a mondatban, pl. ne azt mondd, hogy "nem történnek rossz dolgok", hanem azt: "jó dolgok történnek".
Remélem ez segít majd! :)
Illetve ez is hasznos lehet: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!