Hisztek abban, hogy ha az életetkben sok negatív dolog történik egymás után (2-3 éven belül), akkor valaki rosszat akart nektek?
Szerintem az előzményekkel kell tisztában lenni, kik az ellenségeid, miért akarhatnak neked rosszat.
Engem egyszer megátkozott egy volt pasim anyja, kötést tett rám, ami annyit jelentett, hogy a fiával már a kezdetekkor tudtam, hogy bár szeretjük egymást, mégse tudunk 1-ről a 2-re jutni az anyagiak és egyéb körülmények miatt, gyakran álltunk a szakítás szélén, és mégse tudtunk szakítani egymással.Ilyen egyébként előzőleg még nem fordult velem elő egyetlen kapcsolatomban sem.Totális tehetetlenségben telt a 4 év vele, nekem közben tönkrement az életem, egy csomó lehetőséget elszalasztottam, az egészségem is leamortizálódott ( lelki okokra visszavezethetően ), mikor mi akartam lépni a kapcsiból egy másik hapsi miatt, akihez menekültem volna ebből a szerencsétlenségből, akkor dupla csalódást ért, két szék közül a pad alá estem.
Erre szkeptikusok azt mondják, hogy nem kell mindent az átoknak betudni, én tudom csak, mit éltem át, hogy fordultam ki önmagamból, ami egyébként nem jellemző rám.
*KI akartam lépni a kapcsiból.
:)
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
...és itt el is veszcsiztetted a hitelességedet(csi).
Réti bubuzér, tanuljál meg jól értelmesen magyart beszélni, mert ez a szó inkább tűnik valami tanyasi tájszónak, mint normális hétköznap használatos kifejezésnek:
"veszcsiztette"
Ha csak böfögni tudsz, ennyit a te hitelességedről, barátom.
( A 63%-os, de te még 50 se /agyilag/ állítom..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!