A 19-es szám elég gyakran előfordul az életemben, legtöbbször negativ eseményként. Mi a jelentése a 19es számnak?
Csak példa:
19.én halt meg a nagypapám, 19én halt meg a kutyánk,19én lettem egyszer nagyon beteg,19én szakitott velem a legnagyobb szerelmem eddig(de már tul vagyok rajta)És ez mind más évben,hónapban történt.
mondjuk én egyáltalán nem hiszek a számmisztikában, meg asztrológiában, aszcendesesezésben, álomfejtésben, de amiket leírtál az tényleg jó sok egybeesés.
reméljük csak véletlen.
hát nem tudom,akkor lehet rossz az egész számmisztikai feltételezés:D
vagy lehet ezek a fordulópontok az életemben,ami után jó következik,vagy valami új.
Túlzásba viszed-.-
Ez olyan mint a 23-as szám Jimm Carey-vel ő is beleőrült ebbe a 23-as számba....ha keresed azt a számot úgy is minden hol meglátod,az meg más tészta,hogy véletlen pont akkor szakítottak veled és halt meg rokonod stb stb...mert jobban oda figyelsz erre a számra...akkor nekem is mennyi meg egyező dátumú rossz dolog történt már velem?csak nem tartom számon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!