Eredendően negatív személyiség vagyok?
Figyelt kérdés
Ezt leginkább a közeli rokonaimtól hallom. Ők eléggé elfogultak az ezotériával kapcsolatban. Gyakran mondják, hogy negatív, pesszimista vagyok, mert nem gondolkodok úgy, hogy minden happy. Nem zárkózom el a témától, sok előadást meghallgattam velük a reinkarnációról, pozitív gondolkodással kapcsolatban, igazából próbálkoztam is vele, a pozitivitással, hogy mindent máshogy nézek, de folyton úgy éreztem, ez egy baromság, csak magamat csapom be, ha ilyeneket gondolok. Persze van olyan dolog amiben pozitív vagyok. Szerintem igazából normális vagyok, nem vagyok negatív, csak reális. Nem szoktam olyanokat állítani, amikről nem tudok biztosan valamit, mint pl. ezotéria. Mivel nem tapasztaltam, nem tudom. Ezért mondják hogy negatív vagyok.2011. márc. 6. 12:51
1/2 anonim válasza:
Nem vagy az. Én is reális vagyok de nem tartanak negatív személyiségnek mért tartanának annak? Mert nem hiszek el minden sületlenséget amit az ember mond vagy kitalál én olyan ember vagyok aki mindenben az értelmet keresi és aminek nincs hát azt vagy félre teszem hogy majd később jobban utána járok vagy pedig csak egyszerűen nem foglalkozom vele. Bár abban igazuk van hogy nem gondolkodsz pozitívan, nem mindenben kell csak a rosszat megtalálni. Pozitívan kell hozzá állni mindenhez még ha az a valami ökörségnek is hangzik.
2/2 anonim válasza:
attól még hogy valaki tudja használni az agykontroll az is lehet reális ,csak neki "szélesebb" a tudása mint amilyen te vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!