Nekem szeretnének ajándékozni egy mandragóra képet. Nem vonzana be negatív energiát?
Miért is vonzaná be a negatív energiákat?
Ugyan kérlek.
Elismerem, lehet egy tárgynak ereje, kisugárzása, de nem azért amit ábrázol, hanem a története miatt. Egy pufók puttót ábrázoló szobrocska is lehet nagyon rossza hatással, ha olyan emberek, ha úgy tetszik, lelkek kerültek vele kapcsolatba. Pedig az egy cuki puttó!
Én pont fordítva látom, és szívesen elfogadnék egy ilyen ajándékot.Pont most olvasok egy könyvsorozatot, amiben központi szerepe van a mandragóra gyökérnek, és persze ez csak egy képzelet szülte történet, de ebben a mandragóra óvja, védelmezi a mindenkori tulajdonosát.
Kíváncsiságból rákerestem a wikipédián, és itt "Szerencsegyökér" néven szerepel.Szóval..mi is tart vissza attól hogy elfogadd, ha a babonát leszámítva meg tetszik neked? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!