Hiszel abban hogy minden negatív dolog okkal történik?
lekéstem két buszt egymás után, ott bosszankodtam, hogy így is késésben vagyok, tuti el fogok késni, amint átértem a zebrán jött a harmadik busz, és kb 6-7 megállóval később megláttam az első buszt lerobbanva ami tömve volt, tehát a középső buszra szálltak fel az emberek, és néhány ott maradt a buszmegállóban akik nem tudtak a középső buszra felszállni, és arra amin rajta voltam kb 3-an szálltak fel, így is alig voltunk a buszon :D
meg volt egy másik szintén buszlekésős, pont előttem ment el egy busz, amin azért elég sokan voltak, de még felfértem volna, rá kb 7 percre jött a következő, amin senki se volt, csak én, nagyon élveztem :D, és ami mögöttünk jött később busz, az is tömve volt :D (ezt onnan tudom, hogy át kell szállnom, mikor suliba megyek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!