Mi történik velem; minden tünet megvan, de teszt negatív, terhes vagyok, vagy valami bajom van?
Férjemmel kb. 1 éve próbálkozunk, hogy végre kisbabánk lehessen. Az elmúlt hónapban minden tünetem jelentkezett szinte, ami egy terhesség elején csak jelentkezhet: hasfájás, derékfájás, folyás, fejfájás, álomkór, 2 hete taró folyamatos hőemelkedés, állandóan pisilni rohangálok, sokkal többet eszek mint régebben stb, és teljesen olyan érzésem volt (van),mintha babát várnék.
A tesztem viszont negatív (bár tudom, sokaknak nem jelez a terhesség elején), és ma megjött-de nem úgy, ahogy szokott, teljesen más. Kevesebb, kevésbé erős a szokásosnál, nem teljesen piros-inkább erősen hússzínű+barnás és néha kicsit darabos. A hasam is eléggé fáj, de nem teljesen úgy ahogy szokott és puffadt is.
Szerintetek a tünetek alapján lehet baba? És ha igen, ugye nem méhen kívüli (ennyi idő után még nem lehetnének ugye tünetei?)? Mert tudom azt is, h.van, akinek megvan a terhesség elején, csak azt nem h.milyen...
Ha tudtok, légyszi válaszoljatok!!
Pancsy
Köszi! :)
De a beágyazódáson már túl vagyok ha baba van, mert tegnapra nem vártam, a 28.napon vagyok ma.
Ma reggelre megjött rendesen. Nem igazán értem,h.akkor honnan jöttek a tünetek. Mert ha csak 1-2 akkor azt mondom, OK, annyira akarom már a babát, h.bebeszéltem - na de mindet? Némelyiket nem lehet bebeszélni!!
Az is lehet, g.baba volt, csak még nem mutatta ki a teszt? Mostmár nem is fogja, mert ma is negatív volt.
A tegnapi kissé darabos, barnás lehetett vetélés?
én anyit mondanék h az ovu mikroszkópba ne bízz nekem is páfrányt mutatott és én be is dőltem csak nekem meg is jött hát az volt az igazi pofára esés ha nem olyan a mensid mint szokott és nem tart sokáig érdemes még egy tesztet csinálnod
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!