Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi történik velem; minden...

Mi történik velem; minden tünet megvan, de teszt negatív, terhes vagyok, vagy valami bajom van?

Figyelt kérdés

Férjemmel kb. 1 éve próbálkozunk, hogy végre kisbabánk lehessen. Az elmúlt hónapban minden tünetem jelentkezett szinte, ami egy terhesség elején csak jelentkezhet: hasfájás, derékfájás, folyás, fejfájás, álomkór, 2 hete taró folyamatos hőemelkedés, állandóan pisilni rohangálok, sokkal többet eszek mint régebben stb, és teljesen olyan érzésem volt (van),mintha babát várnék.

A tesztem viszont negatív (bár tudom, sokaknak nem jelez a terhesség elején), és ma megjött-de nem úgy, ahogy szokott, teljesen más. Kevesebb, kevésbé erős a szokásosnál, nem teljesen piros-inkább erősen hússzínű+barnás és néha kicsit darabos. A hasam is eléggé fáj, de nem teljesen úgy ahogy szokott és puffadt is.

Szerintetek a tünetek alapján lehet baba? És ha igen, ugye nem méhen kívüli (ennyi idő után még nem lehetnének ugye tünetei?)? Mert tudom azt is, h.van, akinek megvan a terhesség elején, csak azt nem h.milyen...

Ha tudtok, légyszi válaszoljatok!!

Pancsy

2009. máj. 2. 01:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
utolsónak üzenem, hogy nagyon gratulálok boldog babavárást,bár már én is itt tartanék
2009. máj. 2. 20:37
 12/15 A kérdező kommentje:

Én is nagyon gratulálok!! :)

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

Tudom én is h.nem szabad rágörcsölni, csak így 1 év után már egyre nehezebb.

Egyébként még mindig fáj a hasam (de nem mensi szerűen, hanem mostmár főként 1 pontban, sztem a petefészkem/jobb/) és a derekamat is eléggé érzem időnként-de nincs meghúzódva v.ilyesmi.

A mensim is eléggé gyenge, sokkal erősebb szokott lenni.Ált.még a 7.napon is van vmi, de a 3-4.nap mképp erős. Most meg tegnap (3.nap)és ma is alig van valami, az is inkább barnás. Össz.a 2.nap volt kicsit erősebb (de nálam még az is átlagon aluli).

Sztetek lehet még baba? (Mensi napján még nega volt a teszt, de ez egy dolog...) Annyira jó lenne!!

2009. máj. 4. 19:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát köszönöm a gratulációkat, de sajnos az én babám félidőben elment. Nem akartam mégjobban elvenni a kedveteket. A lényeg hogy sikerült teherbeesni és az orvos szerint a másodikra nem kell majd ennyit várni.Én is annyira görcsösen akartam hogy azért sem lett, amikor nem gondoltam rá, akkor meg sikerült. Tudom hogy könnyű leírni , de tényleg nem szabad görcsösen akarni! Nem tudom hogy milyen amikor mensi mellett már kismama az ember , mert nekem nem volt meg. Én még mindíg azt tanácsolom hogy nézzen meg egy orvos, az ultrahang már mutatna valamit. Fel a fejjel!Sikerülni fog!
2009. máj. 5. 12:03
 14/15 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom!! :( Remélem, gyorsan sikerül újra teherbe esned, és vele már nem lesz baj!

Én hétfőre bejelentkeztem dokihoz - ha baba van, derüljön ki gyorsan, ha meg nem, mondja meg, mi van velem...

2009. máj. 5. 18:01
 15/15 A kérdező kommentje:
És még mindig páfrányos a mikroszkópom!!! Nem lehet ez baba?? Olyan jó lenne...
2009. máj. 6. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!