Az lehetséges hogy ha meghalok utána kiderül hogy egy számítógépes játékban voltam és rajtam kívül mindenki más NPC volt?
Figyelt kérdés
És újrakezdhetem ugyan azt az életet egy alacsonyabb nehézségi szint?2015. dec. 7. 22:06
11/16 Ozmium42 válasza:
Amikor Super Mariózol, és kilépsz a játékból, akkor Super Mario nem ébred rá, hogy a játékban volt, és nem lép ki a monitoron a való világba.
Ugyanez van veled is, csak te egy biológiai test vagy, és az idegrendszered "játszik" rajtad. Mivel az agyad is ugyanannak a valóságnak a része, aminek te is, ezért ennek a játéknak nincs további sorsa e valóságon kívül, ha egyszer megsemmisül.
12/16 anonim válasza:
#7 Így is fel lehet fogni, ha mondjuk egy báb játéknak hiszed magad és kívülről irányítanak téged. Ezen már nem sokat változtat azon, hogy meghalsz. :D
13/16 Missi_Key válasza:
De ezt hogy lehetne kideríteni?
14/16 anonim válasza:
Van egy ilyen elmélet hogy a földi élet csak egy hatalmas mesterséges szimuláció. Nem tudom pontosan kitől származik, de jelenleg vita tárgyát képezi sok tudós körében.
15/16 anonim válasza:
Szerintem Stephen Hawkingtól. Én legalább is láttam egy filmet amiben ilyesmiről magyarázott. Am érdekes gondolatok. :)
16/16 anonim válasza:
Ez volt az egyik RPG [Star Ocean] story。 ujrakezdheted 、ugyanazon nehezsegi szinten。
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!