Lehetséges erre megoldás? Vagy így kell leélnem hátralévő éltemet?
Figyelt kérdés
Először is hiszek a reinkarnációban és karmában, és amugy sem találnék megfelelő magyarázatot a problémámra. Jelenlegi éltemben férfi testbe születtem, kiskoromba sem éreztem jól magam, de akkor még nem fogtam fel miért. Most viszont már tudom, úgy érzem rossz testbe születtem. Sokkal inkább nőies gondolkodásmódom és vágyaim voltak. Azok a barátaim akikben igazán megbíztam és jóba voltam velük is az ellentétes nembe tartoztak. Ezzel most nem azt mondom hogy meleg vagyok, nem vágyom arra hogy férfiként más férfiakkal együtt legyek. Most jöhetnek kommentek hogy de ennek semmi köze nincs az ezóhoz, csak bemesélem magamnak, azoknak üzenem hogy tapasztaltam dolgokat. Arra is gondoltam hogy előző éltemben egy elég rossz karmát gyűjtöttem, amiatt töltöm most büntetésemet mert az életben semmmi nem jött össze nekem2015. dec. 18. 23:24
1/22 anonim válasza:
Akarsz magadnak női testet? Akarsz menstruálni? Akarsz gyereket szülni? Akarod hogy ne legyen garantálva az orgazmusod? Akarsz ülve pisálni a hátralévő életedben?
2/22 A kérdező kommentje:
Lehet furán hangzik neked de igen
2015. dec. 18. 23:42
3/22 anonim válasza:
Akkor most gyűjts jó karmát, hogy női testbe kerülhess a következő életedbe!
4/22 A kérdező kommentje:
Ha ez ilyen egyszerű lenne, elképzelni sem tudom mekkora teher ez.
2015. dec. 18. 23:52
7/22 anonim válasza:
ez a 21.-dik század tudom írtad hogy jönnek majd a nem ezo témával a trollok jelzem nem troll lennék.kedves kérdező ha megnézed a számítógéped képernyőjén a jobb alsó sarokban levő dátumot ez a 21 dik századot jelenti és súlyos személyiség zavarnak hívják.
8/22 anonim válasza:
Én tudok egy szép női testet alacsony áron az ebayon, ha kell megadom az adatlapját? Ahogy láttam azt a testet szép vaskos ajkai vannak nagy keblek szőke haj kék szem. Mondjuk úgy, hogy elől hátul szép lökhárítókkal felszerelve. A tiéd lehet 999999999999999999999996999999,,,Ft-ért. :D
9/22 Legoman válasza:
Rossz testbe nem születhetsz. Mindig olyan testet kapsz, amiben eltudod végezni azt a feladatot, ami küldetésedül szolgál.
Nincs semmi baj, ha nőies a gondolkodásod, de ha még nem voltál nővel, akkor ez csak egy átmeneti időszak, mikor jobban éreznéd magad a másik nem szerepében.
Viszont, ha nagyon zavar, akkor mondd azt magadnak egy párszor határozottan, és hangosan, hogy:
"Én FÉRFI vagyok!"
10/22 anonim válasza:
Ahogy előttem is írték,létezik olyan hogy átoperáltatod magad,próbáld meg! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!