Lehetséges erre megoldás? Vagy így kell leélnem hátralévő éltemet?
Figyelt kérdés
Először is hiszek a reinkarnációban és karmában, és amugy sem találnék megfelelő magyarázatot a problémámra. Jelenlegi éltemben férfi testbe születtem, kiskoromba sem éreztem jól magam, de akkor még nem fogtam fel miért. Most viszont már tudom, úgy érzem rossz testbe születtem. Sokkal inkább nőies gondolkodásmódom és vágyaim voltak. Azok a barátaim akikben igazán megbíztam és jóba voltam velük is az ellentétes nembe tartoztak. Ezzel most nem azt mondom hogy meleg vagyok, nem vágyom arra hogy férfiként más férfiakkal együtt legyek. Most jöhetnek kommentek hogy de ennek semmi köze nincs az ezóhoz, csak bemesélem magamnak, azoknak üzenem hogy tapasztaltam dolgokat. Arra is gondoltam hogy előző éltemben egy elég rossz karmát gyűjtöttem, amiatt töltöm most büntetésemet mert az életben semmmi nem jött össze nekem2015. dec. 18. 23:24
21/22 anonim válasza:
Ezzel emberek száza van így. Tulajdonképpen ha női testet akarsz és férfinak születtél transznemű vagy. Ez nem szégyen. Ha eddig még nem tetted, ülj le a családoddal és beszéljétek meg. Ha még nem hallottad ezt a kifejezést, hogy transznemű, akkor keress utána az interneten.
22/22 A kérdező kommentje:
Ismerem ezt a kifejezést a "családommal" viszont sajnos nem ülhetek le beszélgetni erről mert nincs. Nem foglalkoztak úgy velem...
2016. máj. 14. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!