Lehetséges erre megoldás? Vagy így kell leélnem hátralévő éltemet?
Nekem is vannak hasonló gondolataim kérdező. Nem szeretem azt, hogy férfi vagyok. Mindig is arról ábrándoztam, hogy nő lehetek.
(Mondjuk én nem hordok női ruhákat, nem öltözöm be és műtétet sem akarok. Arról van szó, hogy nőként akartam születni. Nem pedig "átalakulni". Nem bohóckodni szeretnék.)
Viszont azt nem ajnálom, hogy eljátssz valami szerepet, mint pl. ahogy írták, hogy házasodj meg. Csak akkor, ha biztos vagy magadban. Sok olyan pasi van, aki házas, de mellette női ruhát hord az asszony háta mögött és csalja őt hapsikkal. Az nem egy kielégítő, boldog élet szerintem.
"Én ugy tudom hogy a lélek ugyan nemtelen de preferál egy nemet amelyet túlnyomó részt használni fog."
Mondjuk én nem igazán hiszek ilyesmiben. De nem értem, hogy a lélek miért büntetné magát pont így? Ez eléggé zavaros.
Ha pedig az agyban valami más, mint a megszokott...hát akkor is ez van. Nem tehetünk róla, változtatni meg nem tudunk.
Szia!
Az előző kommenthez: a Lélek nem bünteti magát, hanem tanul. Ha elfogadod a spiri módszereket, írj rám privátban! Lehet, hogy tudok segíteni ThetaHealing módszerrel. Rákereshetsz a Google-ön.
Megoldás van, csak kérdés, hogy valóban meg akarsz-e gyógyulni, vagy inkább ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez. Életed csak egy van, és nem melléfogás, hogy férfinak születtél. Isten céllal teremtett meg téged, a sátán viszont nem akarja, hogy ez a cél megvalósuljon, hanem tönkre akarja tenni az életedet. Elültette benned, hogy ne érezd így jól magad, megbetegítette a lelkedet. Fordulj Jézus Krisztushoz, Ő tud meggyógyítani. Én is megtapasztaltam ezt, bár más problémában (többek között alacsony önértékelés, csődtömegnek éreztem magam), Ő meggyógyított teljesen, és így egészséges, teljes életet élhetek. Ő mondta: "Nem az egészségeseknek kell az orvos, hanem a betegeknek".
Ha tényleg betegnek érzed magad, kilátástalannak érzed az életed, fordulj Hozzá, Ő tud segíteni. De ha úgy gondolod, hogy egészséges vagy, akkor éld tovább így az életed.
Oh tudom mit felejtettem el leírni
Semmilyen szinten nem vagyok kíváncsi az agymosott keresztények hittérítésére. Nem bántásként mondom de hazugsagon alapul az egész tanotok.
Kérdező, a keresztények nem agymosottak, legalábbis nem mind. Vannak a vallásosak közt és a nem vallásosak közt is ugyanúgy agymosottak.
De maga a vallás nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!