Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Akkor most hogy van ez a...

Akkor most hogy van ez a vonzás törvénye? Nekem inkább úgy tűnik, inkább szivatás törvénye van?

Figyelt kérdés
Voltak vágyaim, terveim. Amikre őszintén vágytam, és hittem benne, hogy velem ezek fognak megtörténni. Konkrétan nem is volt más szcenárió, tehát biztosan mondhatjuk, hogy nem a hitetlenségem volt a probléma. De most már lassan évtizedek tapasztalata mutatja, hogy nálam inkább a szivatás törvénye működik, azaz hogy just se az történik, amit szerettem volna. Lassan úgy érzem, magam mint aki valami kabaréban ,valami valóságshowban él, ahol a nézők nyomkodhatják a gombokat, hogy mivel lehetne még egy kicsit bosszantani, már csak úgy a szórakoztatás kedvéért. Mindig is spirituális beállítottságú voltam, voltak személyes élményeim is e téren, de még úgy gondolom most már, hogy valami nem klappol az összképpel. Nem akarok konkrétumokat írni, amikről több ember számára is felismerhetővé válnék, de tényleg úgy érzem, hogy ez már a vicc kategória, vagy totál nightmare kategória, ami néha már történik vele. Nagyon, de nagyon elegem van. Van ennek valami végső értelme egyáltalán?
nov. 23. 18:24
1 2 3 4
 31/32 Szervizmérnök úr ***** válasza:
42%

Majd egyszer rájössz kérdező, hogy mennyi tapasztalat és igazság van az 1. válaszomban.

Aki ezoterikus blablát elhisz, eleve kudarcra ítéltetett.

Ennek a műfajnak nyertesei a "tanítómesterek", akik anyagi haszonért hülyítik az embereket.

Meg kell változtatni a gondolkodást, vagy beleragad az ember egy 5000 éves agymosásba.

nov. 24. 23:17
 32/32 anonim válasza:
52%
Ha az elmédben bízol, hiszel az mindig tévutakra visz. A szívedben kéne.
dec. 11. 01:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!