Kezdem azt hinni nincs is karma. Komolyan ez így jól van?
Világ életemben nagyon sok dologban hittem és nagyon sokban nem. DE a karma volt az egyetlen, amiben sose ingott meg a hitem, mert mindig láttam, hogy dolgozik.
Megcsalta a barátnőmet egy gyökér, három hónap múlva őt is megcsalták. Kirabolták a szomszédot, két hónap múlva elcsapta egy autó őt... Hazudott nekem valamit valaki, hogy hátha rosszul fogom magam érezni, egy hónap múlva eltört a lába...
Tehát mindig láttam kisebb-nagyobb "elégtételeket". Most viszont nagyon-nagyon el vagyok keseredve. A minap jött egy üzenet hogy osztálytalit terveznek és ahogy elkezdtem nézegetni a képeket... Hát mit ne mondjak teljesen bepipultam. Azok a rohadék senkiházi gusztustalan férgek akik nonstop "csúfolták" a másikat, sanyargatva, megkeserítve szegény jámbor lélek 8 évét, pasiról pasira jártak, most boldog házasságban (gazdag palival) és 2-3 gyerekkel élik boldog életüket. Akik meg normálisak (voltak), azok meg esetleg elválva, de főleg szingli, gyermektelenül élnek.
Miért???
Hol van itt a karma??
Miért nem szenved az aki megérdemli és miért szenved az aki nem érdemli..?? :((
És mindezt pár képről szűrted le?! :)
Közben meg ki tudja, hogy milyen nyavalyájuk van, amivel senki sem dicsekedik...!
Ha valaki ismeri a történelmet, az alapból tudja, hogy ez a karma hülyeség.
A háborúban tùlnyomó többségben azok haltak meg, akiknek semmi közük nem volt a kirobbantásához.
A boszorkányperekben általában olyanokat ítéltek el, akik segítettek másokon, orvosokat, nyitott gondolkodású embereket.
A holokauszt idején sem hiszem, hogy a zsidó gyerekek sokat árthattak volna a világnak, stb...
Az különösen röhejes, hogy amikor valaki rosszat tesz, majd őt is valami rossz éri, akkor a karmahívők bizonyítva érzik igazukat, amikor meg rossz emberek végig boldog, szerencsés életet élnek, akkor meg arra hivatkoznak, hogy majd a következő életükben visszakapják.
Ez a gondolkodás minden logikát nélkülöz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!