Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért van ez az állandó...

Miért van ez az állandó remegés és fura érzés?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akit csak látásból ismerek, de mindig kitűnik a tömegből. Amikor a szemébe nézek leírhatatlan érzés fog el. Mintha már láttam volna és mintha a kérdéseimre ott lelném válaszaim. A közelében mindig remegek, leblokkolok és érzem ahogy egyre jobban elpirulok, zavarba jövök. Picit, minimálisan talán a szerelem érzéséhez tudnám hasonlítani (persze tudom hogy ez messze van attól) de mégis olyan valamilyen szinten. Egyből menekülök a közeléből és ebből adódóan az érzéstől is. Szerintetek lehetett hozzá közöm előző életben? Vagy esetleg lenne vele valami feladatom a jövőben? Sokszor teszem fel a kérdést hogy mégis ki ő nekem... de sosem tudom a választ. Tudom elég hülyén, idiótán hangzik ez az egész, de mostmár nagyon érdekel miért van ez
tegnap 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Bár rólam is így beszélne valaki...
tegnap 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Velem is volt ilyen

Kb 100 m-re voltunk egymastol és már remegett a labam meg bizsergett a gyomrom

tegnap 21:30
 3/5 Buzas Jozsef [BJ] válasza:
Hát ez olyan mint régen . Zsu
tegnap 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagy bele
tegnap 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Karmikus kapcsolatot jelezhet, de a karmikus kapcsolat általában lecke, szenvedés által
tegnap 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!