ÉN egy 17 éves lány vagyok és már kb két hónapja olyan tüneteim vannak hogy állandó szédülés, állandó fej fájás és remegés, rángatózás! Az orvosok még nem igazán jöttek rá h mi bajom lehet! NEktek van valami ötletetek?
Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 20:58
1/6 anonim válasza:
ideggyógyásznál voltál már? biztos valami idegi alapú...lehet , hogy epilepszia:S én laikus vagyok, menj orvoshoz.
2/6 anonim válasza:
Nekem akkor voltak hasonló tüneteim, amikor idegkimerültségem volt, nagyon sok stressz és lelki problémák miatt. nekem is állandóan fájt a fejem (értesd: éjjel-nappal) zsibbadtam, nem bírtam normálisan aludni, remegtem.
3/6 anonim válasza:
fogamzásgátló, alacsony/magas vérnyomás, alacsony szénhidrátbevitel, allergia, stressz, túlhjszoltság...
Egyelőre ennyi jutott eszembe.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát járok ideggyógyászatra de egyelőre nem tudnak semmit járok vizsgálatokra azt mondták ha a vizsgálatokban nincs szervi elváltozás akkor valószinűleg pszihés alapú a dolog! JAh és szedek fogamzásgátlót de most abba hagytam mert én is gondoltam rá h nem-e attólvan hát majd kiderül!! AMúgy köszönöm a segítségeket
2009. máj. 18. 22:18
5/6 anonim válasza:
Állítólag ha idegi alapon van,az többnyire 1-2 hét,és a stresszhelyzet megoldása után elmúlik,bár nekem sem oldódik meg..
6/6 mluc válasza:
Szia! Kiderült, hogy mi bajod? Én 22 vagyok, voltak gondok a vasammal, de már nincs, az anyagcserémmel meg a gyomrommal is, de lehet, hogy ez a 3 is összefügg. Én is szédülök és remegek, néha rosszabb, néha jobb, de nem egyszeri jelenség. Elvileg a cukrom nem gáz, és sztem nem is pszihés betegség. Kíváncsi vagyok veled mi lett, mi okozta ezeket a tüneteket, hogy gógyultál meg, ha meggyógyutál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!