Az mi miatt van, hogy egy jó alakú lány egy idő után elkezd már hízni, és messze nem fog olyan jól kinézni?
Figyelt kérdés
Mi miatt szed fel + kilót? minek? van 1-2 olyan lány a környéken aki évekkel ezelőtt jobban nézett ki sokkal alkatilag, most meg 17-8 éves korára nagyon elhízott, komolyan mondom az anyja jobban tartja magát2011. szept. 26. 18:53
1/12 anonim válasza:
Szereztek egy pasit és elkényelmesedtek!
2/12 A kérdező kommentje:
nem hiszem el , hogy nem veszi magát észre néhány ember, hogy , húúú hogy nézek most ki , és mennyivel jobban néztem ezelőtt ki...
2011. szept. 26. 18:59
3/12 anonim válasza:
betegségre nem gondoltál? vagy.. lehet a fogyás ellentettje is..túl vékonynak látja magát és elkezd hízni... ez is lehet..vagy szimplán nem foglalkozik vele hogy néz ki :D
4/12 anonim válasza:
Egyrészt divat suli után beugrani a McDonaldsba, és ha nem alkatilag vagy vékony meg is fog látszódni rajtad.
Nem menő mozogni, csak a gép előtt ülni, meg partyzni. Ez az átlagos válasz, de sokan hízhatnak fogamzásgátlótól vagy betegségtől, azért ezt is vedd hozzá.
5/12 A kérdező kommentje:
betegség kizárva. fogamzásgátló minden hölgynek + kilót jelent? akkor ne szedjen azt vagy sportoljon mellette, a csávója meg vegyen fel kotont (mint én)
2011. szept. 26. 19:09
6/12 anonim válasza:
Tinédzserkorban sokan nem híznak, bármennyit esznek, nekem is volt ilyen osztálytársnőm aki folyton piszkált ha tízóraiztam, miközben ő egész nap evett és mégis 10 kg-val kevesebb volt, aztán persze amikor nagy megkésve elérte a pubertáskort, akkora hája lett, hogy egy évig elég szappanom lehetett volna belőle.
7/12 anonim válasza:
Ilyen korban a lányok egy része eléggé meghízik szerintem. Legalábbis én úgy vettem észre, mindenkire rakódik plusz kiló. Ha ez őket nem foglalkoztatja, akkor te se foglalkozz vele.
Egyébként nem minden esetben jelent +kilót a foggátló, de lehet, hogy ennél a két lánynál igen.
Nem tudom mennyi idős vagyok, de hidd el, számodra is eljön majd az a kor, mikor könnyebben pocakosodsz. :)
8/12 A kérdező kommentje:
hát nekem biztos nem , max úgy hogy felszedek még +20kiló izmot
2011. szept. 26. 19:29
10/12 A kérdező kommentje:
persze is , még sovány vagyok 190 cm 82 kg, a java még hátra van a 100kilós határig
2011. szept. 26. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!