Állandó remegés? Miért?
Figyelt kérdés
Körülbelül 3 hete egyik reggel arra ébredtem fel, hogy nem kapok levegőt és rettenetesen fáj a szívem (azt hittem infarktus). Mint kiderült semmi baja a szívemnek, elvileg csak szorongok, stressz miatt. Egy hétbe telt mire teljesen elmúlt a fájdalom, az elején még menni se tudtam. Utána már csak nagyon dobogott a szívem és néha remegtem. Most azonban kb. egy hete egész nap remegek, szörnyű... Valeriana Relaxot szedek a szorongásra, de ez nem hat a remegésre. Az lenne a kérdésem, hogy emiatt remeghetek egész nap? Vagy ez valami más?2016. jan. 3. 22:36
1/9 anonim válasza:
nem mondtak még olyat hogy pánik betegség?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem hallottam róla. Ez az lehet?
2016. jan. 3. 22:45
3/9 anonim válasza:
Ez akár az is lehet. A stressz illetve szorongás okát kéne megkeresni és felszámolni, egy jó adag kikapcsolódás sokszor segít :)
4/9 anonim válasza:
Járj el kocogni, az a legjobb erre.
5/9 A kérdező kommentje:
Volt két hetem kikapcsolódni, mert ugye karácsonyi szünet van. Egy hétig csak pihentem, de úgy látom csak rosszabbodik a helyzet. Igazából pont erről van szó, hogy amikor ez az egész kezdődött, akkor semmi hirtelen rossz dolog nem történt. Akkor nem. Lehet, hogy felgyülemlett bennem minden rossz, és az váltotta ki, nem tudom.
Akkor ez pánikbetegség? Biztos?
2016. jan. 3. 22:57
6/9 A kérdező kommentje:
Jártam futni, csak most tél van és nem szeretek kabátba futni :/
2016. jan. 3. 22:57
7/9 anonim válasza:
Lehet unalomtól is ilyen, Csinálj hasznos dolgokat, olyat ami tényleg érdekel. Gondolom nem fizikai munkát végzel. Az nagy gond korunkban, hogy nincs elfáradva az ember úgy ahogy kell.
8/9 A kérdező kommentje:
Ez nem unalom, ritkán unatkozom. Amúgy is hülyeség, hogy az unalom miatt remegek... Mindegy, azért köszi!
2016. jan. 3. 23:21
9/9 anonim válasza:
A pánikbetegség már csak ilyen. Az első általában pont akkor jön, amikor változás áll be, akár az addigi mókuskerékből egy nyugodtabb időszakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!