Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet ez a állandó zsibbadás?

Xtina22 kérdése:

Mi lehet ez a állandó zsibbadás?

Figyelt kérdés
Napok óta zsibad a bal vadlim ha állok megyek fáj lefekszem nem érzem! Hideg a lábfejem inkabb a talpam és a nagylábujjam! Háziorvos azt mondta semmi bajom! De akkor se normális h egész nap ezeket érzem! 26 éves nő vagyok! Gondolok valamire de remélem hogy nem az! Járt már valaki hasonló cipőben?
2015. dec. 18. 16:09
 1/4 Roland G. ***** válasza:

Mindenképpen menj el orvoshoz vele,nehogy baj legyen belőle.Kalcium/magnézium hiány is okozhat ilyen tünetet,de lehet,hogy porckorongsérv vagy egyéb betegség áll a háttérben.Nekem nincs ilyen problémám,de ismerek valakit,aki a gerincére esett és azóta zsibbad a lába.

Mindenképpen konzultálj orvossal,de ne a házi orvosoddal.

Remélem nincs komolyabb bajod és jobbulást kívánok!

2015. dec. 18. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem küldött semmilyen vizsgálatra a háziorvos?

Ez sok minden lehet, neurológiai gond, érbetegség, gerinc, stb. Szerintem menj el ügyeletes orvoshoz, hátha ő nem mondja azt, hogy semmi bajod.

2015. dec. 18. 16:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem küldött sehova csak haza!! :( még rendesen rázott lefele! Érszükülettől félek de nagyon! Lehet hogy az a bajom rettegek!!! :'( falun lakom kocsi nincs nem tudok átmenni a szomszéd "városba" hétfőn vissza megyek a házi dokihoz h adjon beutaló. Csak nem tudom h hova érsebészet?
2015. dec. 18. 16:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem nyomja valahol a cipőd, zoknid a lábadat?
2015. dec. 27. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!