Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szorongók és pánikbetegek! Ti...

Szorongók és pánikbetegek! Ti hogy vonjátok el a figyelmeteket az állandó "tünetekről"?

Figyelt kérdés
Szóval elég szorongós vagyok, hipochonder és pánikbeteg. Állandóan a pulzusomat figyeltem, ami persze magas volt... Aztán beszéltem a háziorvosommal, mondta, hogy nem lehetek szívbeteg, a legtöbb olyan beteg tünetmentes, ne figyeljek magamra. Ok, megnyugodtam és többnyire már nem is gondolok rá. Ehelyett bejött az, hogy bizsergek és sóhajtozok. Tudom, hogy nem lehet keringési zavarom, a körmöm/szám színe egészséges, nem hidegek a végtagjaim, stb... de mégis bosszantó és zavaró ez! Ti mit csináltok, hogy eltereljétek a figyelmeteket?

2013. jún. 22. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Youtube-on az "Út a nyugalomhoz, a lelki egészséghez" című sorozatot.
2013. jún. 23. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 10 éve vagyok pánikbeteg,azóta szedem is a gyógyszereket,csomó terápián túl vagyok már,de még midig megvannak ugyanezek a tüneteim. Olyankor próbálom magam nyugtatni,h ez csak a pánik miatt van,semmi bajom,stb.. Egyébként pedig rendszerint csak akkor jön ez elő,ha egyedül vagyok,tehát innen is lehet következtetni,h ez "csak" a pánikbetegség okozza.
2013. jún. 24. 07:35
 3/5 anonim ***** válasza:
szia! Szedsz valami gyogyszert vagy voltál valamien ki vizsgáláson? Nekem is pánik rohamaom van szorongok és magas a pulzusom én frontint kaptam 0.25-et napi eggyet de én kettöt szedek inkább és holnap megyek pszihiátriára! szoval ahhoz h teljesen megnyugodj szerintem kellenek kivizsgálások én is azokra várok mondjuk nekem volt egy kettö teljes vérkép pajzsmirigy ekg de még kardiologushoz is el kell mennemh ki legyen zárva minden szervi ok ha te nem voltál ilyeneken akkor azt tanácsolom menny el mihamarabb már ez is megnyugtat ha negativ minden eredmény azon kivul én olyankor egyedül elvonulok vizes türi és nyugtatom magam h csak pánik roham régebben súlyosabb volt zsibbatak a kezeim is de akkor még nem tudtam h mi ez az ügyeleten mondták h pánik roham utána néztem a neten és rá jöttem h tényleg az és azóta enyhült már nem zsibbad a kezem csak a pulzusom ugrik fel nagyon! Ne aggódj és nyugodj meg!! :) Jó lenne valami gyogyszer neked is tuti segite már a tudat is h van gyogyszered amit be veszelés megnyugszol! :)
2013. jún. 24. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Figyelj rám! A legfontosabb, hogy ne foglalkozz vele egy akármilyen nehéz az első 1 hónap nagyon nehéz lesz de szerintem csak így sikerület, ha jön egy pánikroham mond el magadnak hogy ez csak egy roham és valójában semmi bajod(mert tényleg nincs).Amint elkezdenél vele foglalkozni tereld el a gonolatod és nyugtasd meg magad! kb 2-3 hónap után semmi bajod nem lesz.Jah igen, és ajánlom a citromfű teát,és valamilyen programmal vezesd le a feszültséget(pl. futás).

Remélem segítettem /egy gyógyult pánikbeteg/

2013. aug. 30. 00:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Én GAD szindrómás vagyok és általában ha itthon vagyok a gép előtt ülök és gyakorizok :D Na jó viccet félre téve filmet nézek , olvasok , meg úgy általában internetezek az eléggé jól el tudja vonni.

Egyébként meg minden lehetséges módon próbálom. A munka is elvonhatja , beszélgetés , sport (bár az nekem nem mindig jön be) vagy csak sétálgatás a városba. De ez egyébként nem megoldás . Ettől nem fog elmúlni

2013. szept. 6. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!