A házasélet valóban beindíthatja a szülést (37+3)? Már nagyon kínlódom az állandó zsibbadás miatt és nagyon túl lennék már rajta.
Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 13:50
1/3 anonim válasza:
Sok helyen olvastam, hogy segíthet, de ez nem törvényszerű sajnos. Ha a baba már megszületne pár napon belül, akkor igen, beindíthatja a szülést a sperma oxytocin tartalma miatt, de ha még nem jött el a születés ideje, akkor semmin nem változtat. Egyébként együttérzek, Én is most töltöttem a 37. hetet, és nagyon elegem van már Nekem is, főleg a kézfejeim zsibbadásából. Aludni is alig tudok tőle.
2/3 anonim válasza:
Kitartás csajok! Könnyen beszélek, már megszültem. Szóval: az orgazmus méhösszehúzódással jár. Ezért.
3/3 anonim válasza:
Nos ami nekünk bejött! Nőgyógyászom javasolta, hogy párom idegesítsen fel!! :), menjünk sokat sétálni (elmentünk kisebb hegyet megmászni), majd este forró fürdő után bújjunk össze apával. Nos mindent megtettünk, és másnap - kis ráindítással - de megszültem. Megpuhult annyira a méhem, és tágult, hogy meg lehetett indítani. Már nagyon szenvedtem és fájásaim is voltak.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!