Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sok séta, lépcsőzés, emelés...

Sok séta, lépcsőzés, emelés tényleg beindíthatja a szülést?

Figyelt kérdés
Kislányommal (másfél éves) sokat sétálunk, ma még ctg-re is gyalog mentem (10 perc gyalog), 2. emeleten lakunk, így lépcsőzést nem tudom kikerülni, valamint a lányomat is még mindig szoktam emelni ha muszáj (pelenkázás, fürdés). 37 hetes vagyok. Nem tagadom, fáj már minden csontom ott lent. De ez normális.
2011. febr. 1. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Erre annyit tudok mondani, hogy mikor terhes voltam, én is sokat mozogtam, sétáltam. Ugyanígy 37 hetesen mentünk bevásárolni, végigjártuk a várost, és felgyalogoltam rokonékhoz a 4.re. Másnap du meglett a kislányom.

Könnyű szülést neked

2011. febr. 1. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Beindíthatja, ha a tested is úgy akarja.

Én tök zárt voltam a szülés napjáig, így igazából mindegy volt, hogy mivel próbálkoztam beindítani a szülést, nem sikerült. Végül túlhordtam. Pedig volt séta, lépcsőzés, hancur.. :)

Viszont már hamarosan meglesz a babád, úgyhogy jó babázást kívánok!

2011. febr. 1. 21:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem akarom sürgetni, nem is szándékosan csinálom, hanem mert "muszáj", bár már nem aggódom ha be is indul 37 hetesen. Csak kíváncsi voltam. A lányomnál mivel faros volt progis császár lett, és nem is indult be előbb sajna.
2011. febr. 1. 23:34
 4/4 anonim ***** válasza:

40+6.hétre szültem.

A lányaim között 22 hónap van. Nem bántani akarlak, de 10 perc séta semmi. Sok sétának az ütemes tempós legalább 1 órás gyaloglás számít (mármint ebben az esetben).

Mi még az utolsó héten is jártunk a játszótérre, emelgettem ki-be a hintába, csúszdára, ide-oda. Utolsó hónapban nem használtam a liftet (9.emelet), gyalog fel-le.

Direkt sokat emelgettem a lányomat, hátha beindul a szülés, de semmi.

Sétáljatok sokat továbbra is, de ne azért, hogy megszülj, hanem élvezd ki az utolsó közös perceket a kislányoddal. Ezután már nem lesz így, mert jön a másik baba, ezután hárman lesztek. Most még használd ezt ki, hogy ketten vagytok.

2011. febr. 2. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!