Sok séta, lépcsőzés, emelés tényleg beindíthatja a szülést?
Erre annyit tudok mondani, hogy mikor terhes voltam, én is sokat mozogtam, sétáltam. Ugyanígy 37 hetesen mentünk bevásárolni, végigjártuk a várost, és felgyalogoltam rokonékhoz a 4.re. Másnap du meglett a kislányom.
Könnyű szülést neked
Beindíthatja, ha a tested is úgy akarja.
Én tök zárt voltam a szülés napjáig, így igazából mindegy volt, hogy mivel próbálkoztam beindítani a szülést, nem sikerült. Végül túlhordtam. Pedig volt séta, lépcsőzés, hancur.. :)
Viszont már hamarosan meglesz a babád, úgyhogy jó babázást kívánok!
40+6.hétre szültem.
A lányaim között 22 hónap van. Nem bántani akarlak, de 10 perc séta semmi. Sok sétának az ütemes tempós legalább 1 órás gyaloglás számít (mármint ebben az esetben).
Mi még az utolsó héten is jártunk a játszótérre, emelgettem ki-be a hintába, csúszdára, ide-oda. Utolsó hónapban nem használtam a liftet (9.emelet), gyalog fel-le.
Direkt sokat emelgettem a lányomat, hátha beindul a szülés, de semmi.
Sétáljatok sokat továbbra is, de ne azért, hogy megszülj, hanem élvezd ki az utolsó közös perceket a kislányoddal. Ezután már nem lesz így, mert jön a másik baba, ezután hárman lesztek. Most még használd ezt ki, hogy ketten vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!