Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40 hetes vagyok, séta közben...

40 hetes vagyok, séta közben elkezdtem görcsölni, meg is kellett állnom, eléggé fájt, de akkor elmúlt, enyhült. Ezek lehetnek rendes fájások, vagy még csak jósló?

Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 13:11
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
Ha igazi, akkor nem múlik el! (Csak ha megszülsz...)
2011. szept. 5. 13:14
 2/10 anonim ***** válasza:
A szülésznők azt mondják, hogy amíg a fájdalomtól még másra is tudsz figyelni, illetve ha elkezdesz mást csinálni és elmúlik, akkor nem az.
2011. szept. 5. 13:19
 3/10 A kérdező kommentje:
nem minden szülés ugyanolyan, van, akinek csak keményedéssel indul, és simán tud bármit csinálni mellette, csak a keményedés rendszeres.
2011. szept. 5. 13:20
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha rendszeressé válik, akkor irány a szülészet :-)

Könnyű és gyors szülést kívánok Neked! :-)

2011. szept. 5. 15:06
 5/10 A kérdező kommentje:
most már a derekam is fáj, mint az elsőnél, amikor vajúdtam, és elkezdtem vérezgetni kicsit, nyálkás, gondolom a nyákdugó. Az elsőnél ez a szülés előtt ment el. Na bármi lehet még belőle, lassan nézem az időt is, eddig azzal nem foglalkoztam :)
2011. szept. 5. 16:17
 6/10 A kérdező kommentje:
ja, azt elfelejtettem, hogy már egy hete 1 ujjnyira nyitva vagyok, közben nem sokat tágultam.
2011. szept. 5. 16:20
 7/10 anonim ***** válasza:
De jó Neked,akkor már tágulsz,szerintem legkésőbb holnap délelőttre meglesz a babád!Nekem is elment délután a nyákdugó és másnap szültem,az első lányomat 10:40-kor,a másodikat 12:05-kor.Könnyű és gyors szülést kívánok,szerintem ez már az lesz!megkérdezhetem,hogy fiút,lányt vársz és hogy fogják hívni?
2011. szept. 5. 17:53
 8/10 A kérdező kommentje:
kisfiút várunk és Pál lesz a neve :). még várunk, hátha csak vaklárma, délelőtt úgyis ASK-n van jelenésem :S
2011. szept. 5. 18:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyben vagy még?
2011. szept. 5. 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:
mi a helyzet?
2011. szept. 6. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!